Chcete se pořádně zasmát? Tady je další výběr komedií, na které se určitě podívejte

Chcete se pořádně zasmát? Tady je další výběr komedií, na které se určitě podívejte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Procházíte Netflixem, hledáte něco, na co byste se mohli dívat, ale máte náladu na něco lehkého, vtipného. Rozsáhlá knihovna Netflixu může být zastrašující, zvláště v případě, že hledáte dobrou komedii uprostřed moře podprůměrných výtvorů. Proto se podívejte na tento seznam, zajisté vám pomůže.  

Hořkých sedmnáct – 70 %

Pokud máte náladu na sladkou komedii o dospívání s úžasným výkonem hlavní herečky, nehledejte nic jiného než „Hořkých sedmnáct“, filmový klenot z roku 2016. V této veselé a srdečné komedii s hodnocením hraje Hailee Steinfeldová středoškolačku, která zažívá vzestupy a pády v životě dospívajících – a to brutálně upřímným způsobem. Naváže blízké přátelství s učitelem v podání Woodyho Harrelsona, který jí radí při problémech s přítelem, chlapcem ve škole a rodinou. Je to stejně sladké jako černé, takže vlastně dokonalý film pro české publikum.

Jako v bavlnce – 68 %

Pokud máte rádi černé komedie, a to hodně černé, pravděpodobně se vám bude líbit „Jako v bavlnce“. V tomto Netflixovém originálu hraje Rosamund Pikeová důvtipnou, neúprosnou a neomluvenou podvodnici, která se živí získáváním opatrovnictví a používáním peněz cizích lidí jako vlastní prasátko. Ale když se ukáže, že jejím dalším terčem je matka nelítostného zločince (Peter Dinklage), zjistí, že se nejspíše zamotala někam, kam nechtěla. I když se tento film mohl pokazit hned v mnoha ohledech, scénárista a režisér J Blakeson vždy našel cestu z maléru a pointa této satirické komedie se dostává do popředí v posledních minutách filmu – tak, jak to má být.

Mizerná jízda – 60 %

„Mizerná jízda“ je nehorázně fekální, takže na to buďte připravení. Film je něco jako kříženec Jackassu a tradiční road-trip komedie, kde Eric Andre a Lil Rel Howery hrají kamarády, kteří si chtějí zajet z Floridy až do New Yorku, aby Andreova postava mohla vystopovat dívku svých snů. K tomu se přidá ještě sestra (Tiffany Haddishová) postavy Howeryo, jež je čerstvě po útěku z vězení.

Doslova každá scéna ve filmu je natočena jako žert, a to s nevědomými cizími lidmi, kteří slouží jako pozadí a vedlejší postavy. Je to hloupé a trapné, ale (bohužel) i směšné. Takže se nestyďte, když se zasmějete tomu nejblbějšímu vtipu, co jste kdy slyšeli – jen se na to radši nedívejte s dětmi.

 

Zdroj: