Adoptovaný chlapec z Přátel, brokolicový kluk z Will a Grace či špion ze Spy Kids. Co dnes dělá tato dětská hvězda

Adoptovaný chlapec z Přátel, brokolicový kluk z Will a Grace či špion ze Spy Kids. Co dnes dělá tato dětská hvězda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svou kariéru zahájil už jako malý kluk. Pamatovat si ho tak můžete hlavně jako roztomilého chlapečka z dobrodružného filmu Spy Kids. Co dělá bývalá dětská hvězda Daryl Sabara dnes?

Úspěch se Spy Kids

Daryl Sabara se narodil v kalifornském městě Torrance, kde také vystudoval střední školu. Po své matce má ruský a židovský původ, ze strany otce pak v jeho rodokmenu najdeme i polské předky.

Čtěte také: Poznali byste ho? Takhle dnes vypadá prcek Ben z Přátel a přiznává, do koho ze seriálu byl bláznivě zamilovaný

Svou uměleckou kariéru zahájil vystupováním se souborem South Bay Ballet. Filmovou kariéru započal v 90. letech, kdy účinkoval v seriálech Will a Grace, sitcomu Murphy Brown nebo Life's Work, kde se potkal se svou pozdější kolegyní z filmu Spy Kids Alexou Vega.

Fanoušci seriálu Přátelé si ho také pamatují z menší role chlapce Owena, kterému v jedné z epizod Chandler omylem prozradil, že je hoch adoptovaný.

Čtěte také: Jak dnes vypadá roztomilá Emma z Přátel? Dcera Rosse a Rachel už pěkně vyrostla (nebo vyrostly)

Proslavil se hlavně jako Juni Cortez ve filmu Spy Kids. Na úspěšný film z roku 2001 navázalo i několik pokračování, v nichž se sympatický herec objevil. A zdálo se, že mu filmová série otevřela cestu k velmi úspěšné kariéře. Úspěch už se mu však zopakovat nepodařilo.

Z dětské hvězdy mladým mužem

Ačkoli se mladý herec objevil v řadě filmů a seriálů, chybí mezi nimi výraznější počin. Jeho jméno tak můžete najít v titulcích seriálu Dr. House nebo Myšlenky zločince. Zahrál si mimo jiné v divácky nepříliš vřele přijaté komedii Držte krok se Steinovými.

Čtěte také: Ošklivý naháč ze seriálu Přátelé odtajněn. Tvůrci chtěli udržet tajemství

Svůj hlas propůjčil také hlavního hrdinu v animovaném snímku Polární expres. Zajímavostí je, že na této postavě se podíleli celkem tři herci. Josh Hutcherson se zasloužil o snímání pohybu a Tom Hanks postavu dále nadaboval v „dospělé“ verzi. Slyšet jste ho mohli také v americkém animovaném sci-fi Dokonalý Spiderman.

Čtěte také: Přátelé: největší seriálové záhady, které doprovázejí legendární šestici

I když se mu v kariéře moc nedaří, v osobním životě může být Daryl Sabara spokojený. V Hollywoodu po něm slyšet hlavně v souvislosti se zpěvačkou Meghan Trainor, kterou si po dvouletém vztahu vzal v roce 2018. Ta nedávno oznámila, že se pár brzy dočká prvního společného potomka.

Podívejte se do naší galerie, jak Daryl vyrostl!