Jak vypadaly hvězdy Ulice v dětství?

Jak vypadaly hvězdy Ulice v dětství?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by se rád nepodíval na fotky z dětství? Ty dokážou zaujmout už jen proto, že ostatní na nich hledají podobnost se současností a rozplývají se nad roztomilostí dětí. Co teprve když se objeví fotky z dětství slavných hvězd z Ulice?

 

Ljuba Krbová o sobě prozradila, že to s ní rodiče neměli lehké

Jsou postavy, které mohl divák v Ulici vidět vyrůstat. Mezi ně patří například postava Franty Lišky nebo jeho adoptované sestřičky Emy. Mezi tyto postavy Ljuba Krbová nepatří. Její postava Aničky Liškové se seriálem vydržela více než 15 let a stále se kolem ní něco zajímavého děje. I její fotka z dětství se však v médiích objevila.

Ze svého dětství na sebe Ljuba Krbová prozradila, že byla velmi čilým dítkem, se kterým to rodiče neměli vůbec lehké. Dokonce si na ni stěžovali už v jesličkách. Údajně totiž měla zákeřně klečet na jednom chlapečkovi a třískat jeho hlavou o dřevěné parkety. Z tohoto násilí však Ljuba Krbová vyrostla a jak říká, dnes už je mírná jako beránek.

Podobné nepochopení ze strany školkového zařízení zažil také Roman Vojtek, který si v Ulici zahrál učitele i fitness trenéra Hynka Urbana, který měl spolu s Gábinou Pumrovou syna Šimona. I on přiznal, že byl tak nezvladatelný, že byl ze školky vyloučený. A to tam dokonce pracovala jeho vlastní maminka. Ani to však nepomohlo a musel jít do jiné školky, avšak i z té ho po čase chtěli vrátit zpátky.

Roman Vojtek vzpomíná, jak musel ve školce spát odděleně od ostatních dětí, sám dokonce i jedl. Bylo to prý proto, že byl příliš hyperaktivní a ostatním dětem ubližoval. Také on z toho vyrostl. Na svou obhajobu však dodává, že v minulosti se za hyperaktivitou vidělo pouze zlobení a nijak se s ní nepracovalo.

Matyáš Valenta v Ulici dospěl

Na to, jak vypadal Matyáš Valenta v dětství, tedy představitel Franty Lišky, si mohou diváci Ulice ještě pamatovat. Když v Ulici začínal, bylo mu osm nebo devět let. Byl to tedy ještě maličký a velmi roztomilý a usměvavý klučina. Ten měl to štěstí, že šel z dětského domova do rodiny svého táty a jeho ženy Aničky Liškové. Do této rodiny později přibyla i Ema, se kterou měl Franta v dětském domově velmi dobré vztahy.

Matyáš Valenta se v Ulici pořád objevuje, je jejím členem už přes patnáct let. Za tu dobu dospěl a dokonce si v seriálu pořídil syna. Vztah s jeho matkou mu však bohužel nevyšel. To vše ho však posunulo mnohem dál od jeho vrstevníků. Stal se z něho velmi zodpovědný a pracující mladý muž, který v Ulici aktuálně randí s fotografkou Bárou. Ta je sice nyní na studiích v Belgii (ve skutečnosti její představitelka Eliška Hanušová porodila a užívá si mateřskou dovolenou), vztah na dálku jim ale zatím klape. 

O snímek z dětství se na svých sociálních sítích podělily i jiné hvězdy Ulice, například Míša Maurerová, která v dětství vypadala spíše jako kluk.

 

Zdroje: