Vzpomínáte si, proč se vlastně Gábina přestěhovala do Berlína?

Vzpomínáte si, proč se vlastně Gábina přestěhovala do Berlína?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aby mohla Aneta Krejčíková plnit své mateřské povinnosti, poslali ji scenáristé do Berlína. Proč? Odjela tam jako začínající úspěšná podnikatelka zkusit své štěstí. A vyšlo to! Aktuálně se do Ulice vrátila, aby rozšířila svůj zdejší podnik.

Teď bude Gábina pendlovat mezi Berlínem a Prahou

Když Aneta KrejčíkováUlici jako Gábina Pumrová začínala, nejspíš ani nehádala, že z ní časem scenáristé vytvoří úspěšnou módní návrhářku. Cestu k tomuto úspěchu si však poctivě vydřela. Mohla učit, vždyť vysokou školu studovala spolu s Terezou Jordánovou v době, když byla na mateřské se Šimonem. Pak se ale rozhodla studium ukončit a přejít na oděvní školu. Ani její rodiče ani Hynek z toho tenkrát nebyli moc nadšení. Gábina si však šla tvrdě za svým. V průběhu studia neustále zdokonalovala své nápady a přitom se starala o Šimona, na kterého zůstala sama. S Hynkem si rozuměla čím dál tím méně a k tomu se jí do cesty připletl student Vašek (herec Patrik Děrgel). S tím to ale nemělo budoucnost a tak Gábina zůstala sama.

Patrik Děrgel, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Po tom, co se Gábině začalo dařit a o její výrobky byl zájem, dokonce otevřela v Ulici luxusní butik, odjela do Berlína, aby mohla nasbírat nové zkušenosti a rozšířit své profesní kontakty. Teď se však do Ulice vrátila a zatím to vypadá, že bude pendlovat mezi Berlínem, kde aktuálně žije a Prahou, kde rozšiřuje své služby .

Gábina má nejen spoustu práce, ale i nový vztah  

Momentálně Gábina pořád někde lítá. Práce mezi Berlínem a Prahou jí dává hodně zabrat. K tomu se stará o dospívajícího syna Šimona a pár chvilek se snaží utrhnout i pro nového přítele Jirku Hermana (herec Jan Holík). S tím se po návratu do Ulice začala scházet. Vzhledem k tomu, že jsou oba workoholici, mohlo by jim to klapat. Co myslíte?

Velkou čáru přes rozpočet jí mohou udělat nepříznivé výsledky gynekologického vyšetření, které kvůli bolestem břicha podstoupila. Ukáže Gábině nemoc, že má v životě maličko zpomalit? 

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text