Fotokvíz: Desatero aktuálně nejoblíbenějších seriálů zná asi každý, ale otázkou je, jak důkladně

Fotokvíz: Desatero aktuálně nejoblíbenějších seriálů zná asi každý, ale otázkou je, jak důkladně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V našem fotokvízu si budete moci ověřit, jak dobře skutečně znáte deset nejoblíbenějších seriálů všech dob. Nestačí totiž jen ovládat nejznámější hlášky nebo umět vyjmenovat jména postav. Klíčovou roli bude hrát váš postřeh.

Nejoblíbenějším seriálům kralují hlavně ty komediální, a to jak hrané, tak animované. Obzvlášť v dnešní době koneckonců člověk ocení, když se může zasmát kvalitnímu humoru u podívané, která je prověřená generacemi a nikdy nezklame. Nostalgické sitcomy, v nichž vám samo neviditelné publikum poradí, kdy se máte smát, zkrátka nestárnou, ačkoli od jejich natočení uplynulo třeba přes dvacet let.

Ale nenechte se mýlit, následující fotokvíz prověří též vaši znalost nových seriálů, které ohromily svět teprve v posledních letech. Můžeme vám prozradit jen tolik, že mezi nimi najdete dobrodružné fantasy plné intrik a násilí, stejně jako mysteriózní krimi sérii se sériovým vrahem v hlavní roli. Sci-fi, romantika, napětí i drama, to vše se snoubí ve výběru našeho zábavného kvízu. Dopřejte si zaslouženou přestávku od práce a dokažte nám, že vaší pozornosti nadšeného diváka neunikne absolutně nic.

Kvíz byl sestaven podle aktuálního žebříčku na ČSFD ze dne 20. 1. 2024. Doufáme, že jste se u něj pobavili a možná i dostali chuť na řešení dalších podobných kvízů. Pokud jste snad někde chybovali, nenechte se tím rozhodit. Příště si jistě povedete lépe.

 

Zdroj článku:
  • Autorský text