Nevěra v rodině Farských z Ulice byla téměř na denním pořádku

Nevěra v rodině Farských z Ulice byla téměř na denním pořádku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodina Farských tvořila v Ulici hlavní dějovou linku a přinášela do seriálu velmi podstatná témata, ve kterých se mohli najít sami diváci. Co hlavně ženskou část diváků nenechalo chladnou, byly zálety Oldřicha Farského. Nevěra v rodině Farských byla na denním pořádku.

Jak se vyvíjel děj postav rodiny Farských?

Rodina Farských stála u zrodu nováckého seriálu Ulice a svými osudy přitahovala diváky k televizi jako magnet. Aby také ne, vždyť hlavním tématem v rodině Farských byla nevěra. A nevěra je, jak je známo, velmi silným tématem i v realitě. Nějakým způsobem se dotýká více méně každého. Proto se nemůžeme divit, že především ženy velmi sympatizovaly s Oldovou manželkou Jitkou Farskou, kterou si zahrála Ilona Svobodová.

Na první pohled byste do rodiny Farských neřekli, že řeší nějaké problémy. Jedná se o idylickou rodinu, kde otec Oldřich Farský v podání Ondřeje Pavelky vlastní fitcentrum a Jitka Farská pracuje v kosmetickém salónu. Spolu mají dvě dospívající dcery – Lídu (Jana Birgusová) a Moniku (Anna Fixová).

Jitka Farská zálety svého manžela trpí, protože nechce rozbíjet rodinu. Olda ji podvádí se Sylvou Mynářovou (tu si zahrála Eva Aichmajerová, teď už Decastelo), pletky má i s Ingrid Šmídovou (Jana Sováková) a s dalšími ženami. Dějová linka rodiny Farských nabírá na síle, když Jitka otěhotní a má se jí narodit chlapeček Jan. Do tohoto miminka Jitka vkládá své naděje o udržení rodiny, bohužel však potratí.

Velkou zápletku v rodině Farských sehraje i Vladimír Kukačka (Pavel Rímský), do kterého se Jitka zamiluje. Později však vyplouvá na povrch, že je Kukačka narušený jedinec a pro Jitku se stává nebezpečným.

Jak je to s rodinou Farskou v Ulici dnes?

Aktuálně se kompletní rodina Farská v ulici už neukazuje. Svou dějovou linku si drží Jitka Farská, která nadále pracuje jako kosmetička. Mezi postavy, se kterými se v Ulici setkává nejčastěji patří Veronika Maléřová (v podání Hany Holišové) a Iva Klímová (v podání Hany Baroňové). Zatímco v Ulici její dějová linka slábne, v realitě má Ilona Svobodová pořád co dělat. Dokonce na sebe prozradila, že toho někdy mívá tolik, že kvůli ní občas museli přepisovat scénář.

A co dělá dnes Monika z Ulice?

Anna Fixová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Moniku Farskou dnes už v seriálu Ulice neuvidíte. Protože se nakonec nedala dohromady s Márou (Kryštof Rímský), odjela do Afriky zachraňovat děti. Ve skutečnosti se však Anna Fixová nenudí. Kromě toho, že si zahrála v Modrém kódu, ji naplno zaměstnává fotografování.

Víte, že Jana Birgusová musela kvůli roli přibrat?

Jana Birgusová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Málokdo ví, že Jana Birgusová musela kvůli roli Lídy Farské v Ulici přibrat. Jak sama později přiznala, s patnácti kily navíc se cítila hrozně, a tak byla velmi vděčná za to, že jí scénáristé později dovolili nabraná kila v průběhu seriálu zase shodit.

Zdroje:

www.tn.nova.cz
www.prozeny.blesk.cz
www.expres.cz
www.ulice--serial.webnode.cz