Podívejte se na ty nejlepší fantasy filmy na Netflixu

Podívejte se na ty nejlepší fantasy filmy na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se chcete kouknout na film a nechcete kvůli tomu do kina, nabízí se Netflix jako dokonalý pomocník. Přece jen tu najdeme filmy ze všech žánrů. A i fantasy žánr tu je bohatě zastoupen. Následující filmy patří k tomu nejlepšímu, co na Netflixu najdeme.  

Hvězdný prach (2007) – 84 %

V tomto filmu vás Neil Gaiman a Charlie Cox přenesou do kouzelného království Stormhold. Na motivy stejnojmenného Gaimanova románu sledujeme ve snímku Hvězdný prach Tristana Thorna (Cox), mladého muže, který pomáhá chránit padlou hvězdu v podobě mladé ženy. S Claire Danesovou, Michelle Pfeifferovou, Siennou Millerovou, Markem Strongem a Robertem De Nirem se v tomto filmu objevila opravdová špička Hollywoodu.

Půlnoc v Paříži (2011) – 76 %

„Půlnoc v Paříži“ je stejně romantický jako samotné město, ve kterém se její hlavní hrdina prochází. Owen Wilson hraje Gila Pendera, neúspěšného scénáristu, jež uniká ze svého napjatého vztahu s výlety zpět v čase do 20. let, kde se setkává s lidmi jako Zelda a Scott Fitzgeraldovi. Vtipná, veselá a okouzlující podívaná od světového režiséra Woodyho Allena vás svou podprahovou fantasy krásně uklidní po těžkém pracovním dni.

 

Zdroj: