Několik faktů, které jste o HIMYM rozhodně nevěděli

Několik faktů, které jste o HIMYM rozhodně nevěděli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je jen málo lidí, kteří neviděli alespoň jednu epizodu seriálu Jak jsem poznal vaši matku. Ačkoliv se třeba řadíte mezi největší fanoušky seriálu, zde je pár zajímavostí ze seriálu, o kterých jste nejspíš neměli ani tušení.

Zasnoubení v druhé sérii bylo skutečné

Pamatujete na díl, kdy byli Robin a Ted v restauraci a Robin našla na dně své skleničky prsten? Celkem tvrdě se proti této skutečnosti postavila, nicméně pak se nedorozumění vysvětlilo a s prstenem se zasnoubil pár od druhého stolu. Zajímavostí je, že tito lidé tvořili pár i ve skutečnosti a oba byli hned od začátku velkými fanoušky seriálu. Proto muž jménem Timothy Russo zařídil, že se se svou přítelkyní objeví v seriálu jako komparz.

Štábu se svěřil se svým nápadem požádat svou přítelkyni Jane o ruku přímo na place. Tvůrcům se tento nápad tak líbil, že ho vepsali přímo do děje. Zásnuby tak byly pravé.

Dcera Alyson Hannigan dostala padáka

Po narození Marvina se Marshall s Lily odstěhovali na nějakou dobu do Itálie, kde Lily dostala pracovní nabídku. V tu dobu už měli druhé miminko, malou holčičku Daisy. Ve scéně, kde vysedávají na terase ve svém domě v Římě můžeme malou Daisy i vidět. Původně ji měla ztvárnit přímo dcera Alyson Hannigan, na poslední chvíli však byla nahrazena jiným miminkem, které bylo o něco mladší a menší. Alyson to pak interpretovala tak, že její malá dcerka dostala v seriálu padáka.

Před živým publikem se nenatáčelo

Ačkoliv při sledování seriálu slyšíme smích, který je typický pro americké seriály, které se natáčí před živým publikem, Jak jsem poznal vaši matku k takovým seriálům nepatří. Smích byl přidán uměle v produkci až po natočení všech scén, seriál se před živým publikem nikdy nenatáčel.

Matkou se mohla stát Victorie

Pamatujete na sladkou Victorii, která randila s Tedem, ale rozhodla se odstěhovat do Německa, a tak se dvojice rozešla? V jednom z možných finálových scénářů figurovala Victorie i jako matka Tedových dětí. To by se stalo v případě, že by seriálu klesala popularita a sledovanost, to se ovšem nestalo. Dokonce ve chvíli, kdy Ted a Victorie obnovily svůj vztah už bylo rozhodnuto, že matkou bude Tracy.

 

Zdroje: