Evžen a Blanka k sobě prostě patří. Dojde jim to včas?

Evžen a Blanka k sobě prostě patří. Dojde jim to včas?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože ji Evžen odmítl, Vanda neztrácí víru ve své horoskopy a přesvědčení, že jsou jeden druhému souzeni. Většina z nás si ale přeje, aby hvězdy konečně začaly přát lásce Evžena a Blanky. Kdy už se milostný trojúhelník v Ulici rozplete?

Evžen s Vandou nechodí a Blanka o tom stále neví

Když se Evžen během narozeninové oslavy v hospodě dozvěděl, že Blanka odkopla Luďka, svitla v něm poslední jiskřička naděje. Zároveň ho mrzelo, že mu o tom samotná Blanka nic neřekla, ačkoli se tak stalo před několika týdny.

Poté, co se náhodou potkali před domem, si vyměnili sotva dvě zdvořilé věty. A to už Evžen zkrátka nevydržel! Zjevil se u Blančiných dveří, aby se zeptal, jestli mu vážně nemá co říct.

Proč mu nedala vědět, že už s Luďkem není? Co se mezi nimi vlastně stalo?

Byla to diváky dlouho očekávaná příležitost vyložit karty na stůl a vše si pořádně vysvětlit. Jenže tvůrci Ulice si s našimi city rádi pohrávají a prodlužují naši agonii, jak nejvíc to jde.

V normálním světě by Blanka jistě namítla, že Evžen přece dávno chodí s Vandou, což on by popřel a definitivně objasnil, takže by jim nic nestálo v cestě a mohli by být zase spolu. Stejně všichni víme nebo alespoň doufáme, že to tak dopadne, pravda? Ať si namlouvají, co chtějí, pořád se milují.

Linda Rybová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nechá Blanka odletět Evžena do Austrálie?

V seriálech to bohužel takhle přímočaré nebývá. Tam je vždycky nějaká chyba v komunikaci. A tak místo toho, aby Blanka zavedla řeč na Vandu, prostě jen Evžena odbude, že už to mezi nimi skončilo a že ona teď potřebuje být sama a v klidu. Hrdý Evžen to vezme jako další znamení, že by měl odletět do Austrálie. Vždyť co ho čeká tady?

Je stále sám, budoucnost s Blankou zřejmě definitivně pohřbil a o Vandu nemá zájem, přestože ta si to, holka paličatá, pořád nechce přiznat. Dokonce vážně uvažuje o tom, že bude Evžena do Austrálie doprovázet, najde si tam práci a bude ho učit anglicky. On přitom ani netuší, že něco takového zamýšlí.

Neztrácejme však naději. Evžen ještě neodletěl a teď, když o jeho záměrech ví i Blanka, možná se v ní něco zlomí a nenechá ho jen tak zmizet. Nebo ano? Bylo by hezké, kdyby v Ulici zase jednou zvítězila opravdová láska.

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • Autorský text