Eva Holubová: Z kartářky a skvělé osobní asistentky ve Slunečné semetrikou v Hořkém světě

Eva Holubová: Z kartářky a skvělé osobní asistentky ve Slunečné semetrikou v Hořkém světě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Eva Holubová už ztvárnila tolik filmových a seriálových rolí, že se snad ani nedá říct, ve které byla lepší a která je divácky oblíbenější. Oceňovaná herečka se v posledních letech zapsala do diváckého povědomí také v seriálu Slunečná a nyní přeskočila do novinky Hořký svět.

Pro někoho je zosobněním semetriky, jiní ji mají rádi pro její specifický humor, další oceňují její přímočarost a to, že si na nic nehraje. Eva Holubová zkrátka českým divákům přirostla k srdci, a tak je jasné, že o nabídky nemá nouzi. Může si své role vybírat a hraje jen tam, kde jí to připadá zajímavé. Ještě donedávna jsme ji tak mohli vídat jakožto kartářku a osobní asistentku Hanu Schwarzmüllerovou v seriálu Slunečná. Tam se divákům moc líbila a její postavě za každých okolností fandili, protože byla nejen sympatická, ale leckdy až nečekaně přímá.

Konec v jednom, začátek v jiném

Slunečná, která si získala srdce diváků, si získala i samotnou Evu Holubovou. Herečka prozradila, že štáb pro ni byl jako jedna velká rodina a užívala si každý den na place. Když proto v září 2021 oznámila, že končí s natáčením, pro mnoho příznivců seriálu to byl obrovský šok. I sama Holubová odcházela s těžkým srdcem, nicméně díky svému přirozenému optimismu tvrdila, že to pro ni byla skvělá životní zkušenost, které rozhodně nelituje. A vydala se vstříc jinému seriálu.

Hrála po boku Marka Lambory (Janka Linharta), Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Životní role v Hořkém světě?

Jestli Holubové něco jde hrát naprosto dokonale, tak semetriky. Protivné, postarší ženské, které řeknou, co mají zrovna na jazyku, neváhají ostatní popíchnout, zkritizovat nebo nadhazovat různé ironické poznámky. V reálném životě bychom takovou ženu asi moc rádi neměli. Ale když ji na obrazovce představuje Eva Holubová, na první pohled si ji zamilujeme a s nadšením čekáme, co zase ze své „nevymáchané pusy“ vypustí příště. Naprosto jí to totiž věříme a řada lidí žije v přesvědčení, že Holubová ve skutečnosti taková semetrika zkrátka je. Proto to vypadá, že role v seriálu Hořký svět jí byla napsaná přímo na tělo.

Seriál o pivařích

Už jsme měli možnost vidět seriál o víně, ale o pivu? Takový snad ještě nevznikl. Do jeho natáčení se pustila TV Prima, začal se vysílat letos v září a ohlasy diváků jsou zatím víc než pozitivní. Za velkou sledovanost ale mohou především skvělí herci, kteří do Hořkého světa byli obsazeni a na které se zkrátka rádi díváme, ať hrají kdekoliv. Po boku Evy Holubové tak září Bolek Polívka, Berenika Kohoutová, Matouš Ruml nebo Jakub Štáfek. Seriál pojednávající o výrobě piva je pro Čechy jakožto proslavený národ pivařů skvělým nápadem, který si své diváky zaručeně nejen najde, ale i udrží. Nejde tam totiž samozřejmě jen o to pivo, ale zejména o vztahy a různorodé zápletky, které už teď vypadají víc než zajímavě. Takže se necháme překvapit, kam nás scenáristé ve své fantazii zavedou dál.

Zdroje článku: