Eva Hacurová z Ulice mění erotickou linku za pedagogický sbor

Eva Hacurová z Ulice mění erotickou linku za pedagogický sbor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladou herečku Evu Hacurovou (28) znají diváci především jako sympatickou motorkářku a zpěvačku Alici z Ulice. Teď se objevuje také v novém komediálním seriálu Pan profesor jako energická Bára Růžičková.

Září hlavně v seriálech

Přestože v nekonečném rodinném seriálu Ulice hraje Eva Hacurová divokou a ráznou motorkářku, sama chová vůči nadupaným strojům obrovský respekt. Z obav před případným zraněním raději volí pomalejší dopravní prostředek – ve svém bydlišti v Podolí naskočí na koloběžku, najede na cyklostezku, doveze se až k Mánesu maximální rychlostí 31 kilometrů v hodině a má vystaráno.

Vedle Ulice jste si jí mohli všimnout i v dalších menších rolích. Zahrála si například v kriminálních seriálech Vraždy v kruhu (epizoda Duch zákona) a Místo zločinu Ostrava (epizoda Všechny barvy léta). Hrála i v populárním seriálu Most! nebo v cyklu Terezy Kopáčové Jak si nepodělat život. Pokud jde o filmy, zatím jich na kontě mnoho nemá, ale účinkovala třeba v romantickém dramatu Chyby (2021).

Z Ulice před školní tabuli

Žádná z nových seriálových rolí však pro Evu Hacurovou zatím nebyla tak výrazná jako Alice v Ulici a Bára v Panu profesorovi. Obě tyto postavy spojuje nalezení nové velké lásky, která je přiměje změnit mnohé věci v dosavadním životě. Alici už si v podstatě nedokážeme představit jinde než v náručí Bedřicha Lišky. Angličtinářka a němčinářka Barbora se pak se svou potenciální spřízněnou duší seznámila hned první den ve škole.

Podle Evy je tato postava přímá a veselá a líbí se jí na ní zejména to, že má nadhled. Navíc je obě spojuje podobná profese. Sama Eva totiž ve skutečnosti vyučuje na Vyšší odborné škole herecké v Michli, i když oproti seriálu učí spíše starší studenty. Mnozí jsou dokonce starší než ona. Pedagogická práce ji nicméně baví a naplňuje. Rozhodně k ní má blíže než například k Alicině práci na erotické lince. Tu by Eva podle svých slov vykonávat nemohla. Není jí příjemná představa, že by dělala něco, co souvisí s tak intimní záležitostí, jako je sex.

Bude Ulice plná hubeňourů?

Zdá se, že Ulice má na některé herce poslední dobou blahodárný vliv, pokud jde o shazování nadváhy a zdravý životní styl. Začal hubnout Václav Svoboda (hraje Lumíra Nykla), později shodil neuvěřitelných 50 kilo i představitel Pavlíka Pelce Jan Řezníček.

Způsob stravování změnila také Eva Hacurová, které se na léto podařilo díky nízkosacharidové dietě zbavit už 14 kilogramů. V čem tkví její tajemství?

Nejde vlastně o žádný zázračný recept. Zkrátka jen ráda vaří a peče – bez mouky. Třebaže neholduje sportu, často zkouší různé nové věci. Nemusí se přitom vyhýbat potravinám, které má v oblibě, například tučným sýrům. Omezila pouze mouku a cukr. Jejím nejoblíbenějším nízkosacharidovým pokrmem je koláč ze tří základních ingrediencí – vajíček, ořechů a sladidla. Může spokojeně mlsat, aniž by váhu nabrala zpátky. Evidentně na to jde správnou cestou.

 

Zdroje: