Jiří Dvořák z Ulice si vzal Terezu Brodskou

Jiří Dvořák z Ulice si vzal Terezu Brodskou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bystrý divák si dobře pamatuje, že v nekonečném seriálu Ulice si zahrál také Jiří Dvořák. V seriálu se objevoval rok a půl od března 2010 jako vdovec, táta dvou dospívajících dcer Míši a Jany, nový přítel a později také manžel Báry Jordánové.

Ondřeje Krause do Ulice přivedla Bára Jordánová

Jiří Dvořák získal v Ulici roli seriózního novináře Ondřeje Krause, který začal randit s Bárou Jordánovou (herečka Tereza Brodská). Ta v seriálu po rozvodu začala hledat novou práci, kterou našla až v Brně. V Ulici se tak začala objevovat nárazově a její dvojčata nějakou dobu v pražském bytě fungovala sama. Diváci si jistě vzpomenou, že manželství s Tomášem Jordánem zkrachovalo, ačkoliv se Bára snažila o opak. Jenže Tomáš potkal učitelku Hanku a nedokázal si pomoct. Jakmile se rozvedli, jeho vztah sice zkrachoval, důvěra však byla tatam a Bára s Tomášem se dohromady už nedali.

Bára naopak potkala muže, který ji zaujal svou povahou. Byl velmi lidský a velmi emočně inteligentní. Jmenoval se Ondřej Kraus a byl vdovcem a tátou dvou dospívajících dcer. Po nějaké době Bára Ondřeje představila svým dětem a společně začali bydlet v Praze v jejím původním bytě.

Tereza Brodská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Radosti a strasti rodiny Krausových

Ondřej Kraus tedy zavítal do Ulice a potěšil tím hlavně divačky, které Ondřeje Báře velmi záviděly. Kudy chodil, tam Ondřej rozdával úsměvy a díky své vlídné povaze a inteligenci vycházel dobře úplně s každým. Jednu dobu sice s rodinou řešili těžké sžívání se jeho dospívajících dcer s novou macechou, ale i tohle dokázali vyřešit. Později rodinu ohrožovala mafie, do které Ondřej šťoural svými příspěvky v novinách. Došlo to tak daleko, že se Bára zhroutila. Vše se však znovu vyřešilo a scénáristům nezbývalo nic jiného, než posunout vztah Báry a Ondřeje ještě dál, a tak se Bára s Ondřejem nečekaně vzali a začali za Brnem stavět domeček.

Jiří Dvořák v Ulici skončil kvůli Tereze Brodské

Teď už zbývalo se do domu jen přestěhovat. A protože představitelka Báry Jordánové (později Krausové) přišla s tím, že chce z Ulice dobrovolně odejít, dům mimo Prahu se scénáristům velice hodil. Přestěhovali tam Báru i s její novou rodinou a tím její dějovou linku v seriálu nadobro ukončili. Bohužel s ní se divačky musely rozloučit i s Jiřím Dvořákem, pro kterého scénáristé neměli další dějovou linku. Protože odcházela Bára, musel ze seriálu zmizet i Ondřej. Jeho dějová linka v seriálu s přestávkami trvala rok a půl. Za tu dobu si ho divačky mohly dosyta užít.

 

Zdroje: