Drbárna ze ZOO: Edova přítelkyně Ivana je protřelá lhářka, Márty je jediný, kdo ji prokoukl

Drbárna ze ZOO: Edova přítelkyně Ivana je protřelá lhářka, Márty je jediný, kdo ji prokoukl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vypadá to, že dělat manažera v ZOO je práce snů. Márty prakticky celé dny tráví tím, že nespustí oči z Ivany, která vytrvale chodí do ZOO a předstírá, že je to kvůli kreslení. Předávání drog už vypracovala k dokonalosti.

Sid se rozhodla, že Ivana se polepšila a přesvědčuje o tom i Adama a Mártyho. Možná právě Mártyho posedlost je pro ni důvodem, proč najednou Ivaně věří. Už asi zapomněla, jak vyváděla ona, když byla posedlá Mártym a vraždou, která se nikdy nestala.

Zdroj: FTV Prima

Úplně jiné starosti má Filip. Z dobrého úmyslu zorganizoval hlídání dětí za pomoci Jeřábkové, Raula a Danuše, jenže systém selhává. Všechny výpadky hlídání dětí a jejich přesuny musí obstarávat on. To ho hodně vyčerpává a musí si na to brát i volno z práce. Nechce připustit, že jeho složitý a propracovaný plán nefunguje a před Viky to tají. Ta jediná se do hlídání dětí nějak moc nezapojuje a ani nemá tušení, co všechno Filip musí stihnout.

Možná se přece jen věci vydají lepším směrem. Ben i Sofie dali jasně najevo, že už nejsou malé děti a chtějí trochu samostatnosti. Spolužáci se jim už posmívají, že mají pořád doprovod. Viky tedy svolila, že na zkoušku dětem dá důvěru, ale je otázkou, jestli rozverná dvojice hned něco neprovede.

Opět pokračuje „hra o útulek“, ale je to hodně velká nuda a slibované napětí se nějak nedostavilo. Nahradila ho trapnost.  Dominika má o dění v celém městě tak dokonalý přehled, že pro ni musí pracovat několik desítek tajných agentů. Katčina dědu srazilo auto a nejspíš vyjde časem najevo, že i v tom má Dominika prsty. Její neomezený počet tajných spojenců zřejmě neváhá i najíždět do lidí, když jim to jejich paní přikáže. Jak si Dominika stihla všechny své kontakty vybudovat, je záhadou. Bylo zmíněno, že žila s matkou v zahraničí. To by se i „Kmotr“ od ní mohl učit.

Kristýna prožívá malou osobní krizi. Poté, co usmířila Frantu s matkou, se nemá komu vrtat do života a došlo jí, že sama ani žádný život nemá. Nebaví ji ani práce, protože ztrácí trpělivost s dětmi, které provází. A přemýšlí o tom, že už se nemá kam v práci posunout a bude pořád jen průvodce. Když za ní přijde máma od Alberta s nabídkou na vedení nadací, které má, Kristýna o tom vážně uvažuje.

Márty, Ivana a Ed
Márty, Ivana a Ed | Zdroj: FTV Prima

Ivana se nenápadně před Edem zmíní, že má dluh 50 tisíc a musí ho splatit. Určitě to neřekla proto, aby jí Ed peníze dal. Desetkrát mu to opakovala. Také se nezapomněla zmínit, že dokud dluh nesplatí, bude muset dál vydělávat.

Jediný Márty trefil hřebíček na hlavičku, když ji označil za protřelého zločince. Děvče s nevinnou tváří moc dobře ví, co a proč dělá. Ale už jednou Alice nesla nelibě, když jí nastínil, že se Ed nechává využívat, takže tentokrát jasně řekl, že se jim do rodinných záležitostí nebude plést. Posel špatných zpráv má vždy osud trochu nejistý.

Zdroje článku: