Co vás čeká dnes večer v Ulici? Magda slíbí Prokopovi, že si Mirka nevezme!

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Magda slíbí Prokopovi, že si Mirka nevezme!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prokop se znovu pokusí zapůsobit na Magdu. I když jí nemůže nabídnout to, co Mirek, má ji upřímně rád. Zdá se, že Magda se už konečně pevně rozhodla, kterému z mužů dá přednost. Dovede si ale za svým rozhodnutím stát? A jak se to dnes vyvine pro Gábinu s Jirkou?

Sebere Magda odvahu, aby zrušila svatbu s Mirkem?

Prokop se zase pustí do Magdy kvůli tomu, že před ním tají důležité věci o svém zasnoubení, svatebních přípravách a úmyslu přestoupit na jinou školu. Magdě rupnou nervy. Nechápe, jak může být tak zabedněný! Vpálí mu, že mu o ničem z toho neřekla proto, že jí na něm pořád záleží. Nemůže si přece vzít Mirka a v práci se nadále vídat s Prokopem, to by jednoduše nezvládla!

Prokop ví, že k němu Magda něco cítí, ale asi to konečně potřeboval slyšet. Znovu se ji pokusí přemluvit, aby si Mirka nebrala. Ačkoli Prokop není tak dokonalý a bohatý, Magdu miluje a chce s ní být. Ona mu ve slabé chvilce na jeho prosby přikývne a slíbí, že si Mirka nevezme. Ještě dnes to s ním hodlá ukončit. Tak snadné to ale nebude.

Večer Mirek dorazí domů s náloží zmrzliny, aby Magdu potěšil a zároveň přiměl vybrat nejlepší příchuť pro svatební hostinu. Magda mu zkrátka nedokáže říct, že je mezi nimi konec, a když jí netrpělivý Prokop pošle SMS, aby zjistil, jak to dopadlo, odpoví mu jediným slovem: promiň.

Mezi Jirkou a Gábinou je to na dobré cestě

Gábina, Zdroj: TV Nova

Jirka přespí u Gábiny a ráno ji přesvědčí, aby Sabine řekla o své nemoci. Gábina dlouho váhala ze strachu, že by ji zaměstnavatelka okamžitě nahradila za jinou návrhářku. V téhle drsné branži to tak chodí. Byla tedy mile překvapena, když se ukázalo, že Sabine dokáže být vstřícná. Slíbí Gábině, že na další návrhy počká, až se dá do pořádku. To Gábinu natolik potěší, že se jí zlepší nálada na zbytek dne.

Jakmile domů dorazí Šíma, dokonce mu bez váhání oznámí, že s Jirkou chodí. Hermana tím příjemně překvapí a zdá se, že i Šíma přijímá zprávu bez námitek. Jirka mu navíc pomůže s matematikou.

V některých příkladech se totiž chlapec po doučování od dědečka dopustil chyb. Mastný se později podiví, proč Šíma příklady přepisuje, a on jen odvětí, že objevil špatně umístěné znaménko. Z toho Radek s potěšením vyvodí, že mu to asi vysvětlil správně, když Šíma dokázal sám odhalit pochybení. Jó, Mastňochu, kdybys věděl…

 

Zdroj:

  • autorský text