Diana z Ulice teď hraje v Chlapovi po boku Jiřího Dvořáka

Diana z Ulice teď hraje v Chlapovi po boku Jiřího Dvořáka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Barbora Seidlová nedávno zmizela z Ulice – poté, co pěkně zamotala hlavu Lumírovi a odmítla ho. Nyní ji diváci mohou vídat v seriálu Chlap, kde hraje vychytralou manželku záporáka Sýkory (Jiří Dvořák). Jaké prohnané plány společně vymyslí?

Diana se hádala s dcerou a okouzlovala muže

V Ulici jsme Barboru Seidlovou znali jako Dianu, ambiciózní a neústupnou mámu Jany Rytířové, která své dceři dlouhá léta zamlčovala, kdo je jejím biologickým otcem. Teprve relativně nedávno konečně přiznala pravdu o Vladimíru Pečenkovi, romském mladíkovi, jenž jí kdysi popletl hlavu.

Vztah mezi Dianou a Janou byl odjakživa napjatý a neprospělo mu ani to, že se dcera rozhodla studovat v Americe a stát se herečkou. Později se ale udobřily a sblížily. Ukázalo se, že zpočátku nesnesitelná Diana má své dítě opravdu ráda a chce pro něj jenom to nejlepší. Po nějaký čas spolu dokonce bydlely.

Pro všechny si Jana připravila pořádný šok svým rozhodnutím odletět do Irska, kde chtěla začít nový život. Zmizela tak z Ulice, zatímco Diana se v ní ještě na určitou dobu udržela – našla si práci na radnici. Její talent, ale hlavně atraktivitu, ocenil zejména Tonda Hložánek. Také Lumír se jí nechal okouzlit a zamiloval se do ní, ona však jeho city neopětovala a dnes už ji v seriálu nevídáme.

Jako Sýkorová kuje s manželem pikle

V Chlapovi, novém seriálu z lékařského prostředí, hraje Barbora Seidlová elegantní a vypočítavou manželku Marka Sýkory, hlavního záporáka a zastupujícího primáře interny. Ten působí na první pohled jako vážený a solidní člověk, ale ve skutečnosti má spolu s manželkou podezřelé kontakty s farmaceutickými firmami. Navíc vlastní vinou způsobil smrt mladého pacienta.

Když se své pochybení pokusil zamést pod koberec, odhalil ho hlavní hrdina seriálu, primář Ondřej Frank, jenž však utrpěl vážné zranění hlavy poté, co byl postřelen, a na celou událost bohužel zapomněl. Sýkora nastoupil na jeho místo a pokouší se marně proniknout do jeho brašny, v níž by měl být uschován usvědčující dokument. Dokonce se i se svou ženou vloupal do Frankova bytu, ale nic nenašli.

Představa, že se Ondřejovi vzpomínky vrátí, ho straší ve dne v noci. Pokusí se proto přimět ředitelku, aby ho kvůli důsledkům zranění vyhodila. Nemůže už totiž řádně vykonávat práci lékaře. Frank ale znovu a znovu dokazuje, že i když utrpěl ztrátu paměti, o talent a intuici rozhodně nepřišel. A tak Sýkorovi a jeho manželce nezbývá nic jiného než vymyslet jinou strategii.

Jiří Dvořák, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jak se Sýkorovi vypořádají s Ondřejem Frankem?

Irena Sýkorová se zatím v seriálu příliš výrazně neprojevila, ale už teď je zřejmé, že nepůjde o kladnou postavu. Je to právě ona, kdo jako malý ďáblík na rameni našeptává Markovi nejrůznější nekalé myšlenky. Nejdříve mu poradila, aby si z Franka udělal kamaráda. Začne-li mu bývalý primář důvěřovat, možná se mu pak jako prvnímu člověku svěří, až se mu začnou vracet vzpomínky. V jednom z dílů nabídne Sýkorová manželovi další ďábelský nápad. Když se Franka nepodařilo nenásilně přimět k výpovědi, mohli by využít toho, že musí brát psychofarmaka, která vyrábí právě jejich firma. Zamění je snad za jiné léky? Pokusí se ohrozit Frankův život?

Zdroje článku: