Daniel Craig: Poslední představitel Jamese Bonda uzavřel svůj největší kšeft

Daniel Craig: Poslední představitel Jamese Bonda uzavřel svůj největší kšeft
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O sto milionů dolarů si tento sympatický herec přilepšil podpisem na další dvě pokračování filmové série, která naváže na úspěšný film NA NOŽE, který měl českou premiéru 9. 1. 2020. Tato satirická komedie si u českých diváků získala podle hodnocení ČSFD 82 %.

Daniel Craig se se svým honorářem za další dvě pokračování dostal do čela žebříčku nejlépe placených hollywoodských hvězd a sesadil tak z pomyslného trůnu po dvou letech Dwaynea Johnsona, známého spíše jako The Rock. Na třetím místě je potom Will Smith.

50 milionů dolarů, které vyinkasoval Johnson za film režiséra Rawsona Marshalla Thurbera s názvem RED NOTICE (bude mít premiéru 12.11.2021 na Netflixu) Johnsonovi na udržení pozice nejlépe placeného herce už třetí rok po sobě nestačilo.

Netflix je v současnosti velice štědrý a zmíněná dvě pokračování filmu NA NOŽE budou právě pro tuto platformu, která získala práva k projektu. Kromě královského honoráře pro ex agenta 007, který je tentokrát v kůži detektiva Benoita Blanca, si stejně štědrý honorář dle serveru tg24.sky.it prosadil i režisér Rian Johnson. Celkově Netflix do projektu investoval 469 milionů dolarů. Craig si udělal jméno právě ikonickou postavou špiona Jejího Veličenstva a vysoké honoráře jsou u něj v posledních letech samozřejmostí. Zajímavostí je i jeho vztah k penězům. Je otcem dvou dcer, ale nehodlá jim nic ze svého bohatství odkázat. Zastává teorii, že si člověk má peníze, které vydělá pořádně užít a co nestihne utratit, to údajně před smrtí daruje potřebným.

Ani třetí muž v žebříčku, Will Smith, si nevede špatně. Za roli otce a trenéra Richarda Williamse, kterou ztvárnil ve filmu KRÁL RICHARD: ZROZENÍ ŠAMPIONEK, si přišel na 40 milionů dolarů. Jde samozřejmě o příběh z fantastického života Venus a Sereny, známých tenistek a sester. Film má premiéru 25. 11. 2021.

V žebříčku nejlépe placených hereckých hvězd je dále Leonardo DiCaprio, Mark Wahlberg, Jennifer Lawrence, Julia Roberts, Sandra Bulock a Ryan Gosling.

O filmový projekt s Craigem pro Netflix je velký zájem. První ze dvou pokračování je už ve fázi natáčení. Filmaři trávili hodně času v Řecku. O termínu, kdy by se pokračování mělo dostat k divákům, se zatím nic neví. Po boku Craiga se objeví například Kate Hudson nebo Edwart Norton.

Zdroj: