Najde se Danova kočka?

Najde se Danova kočka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už nějaký ten pátek, co Dan pohřešuje svou kočku. Vypadá to, že už se nenajde. Alespoň pro Sáru by to možná bylo lepší. Kdyby se totiž našla, hrozilo by, že by kvůli ní Dan nakonec nechtěl odjet k moři, což mají v plánu.

Sáru vůbec netrklo, že únoscem může být její kamarád z minulosti

Sára je natolik důvěřivá, že svým kamarádům z minulosti říká úplně všechno. Úplně zbytečně jim prozradila, že se na vyděrače, který měl podle všeho kočku unést, chystá past. Kdyby se totiž neprokecla, Miloš s Bedřichem by ho načapali, jak si jde pro peníze. Jenže Sára si nevidí do pusy a ani ji netrklo, že by v tom mohli mít prsty její staří známí.

Teď se s nimi navíc pouští do podezřelých aktivit a hrozí, že Sára bude opět lítat ve velkém průšvihu. Ale zpátky ke kočce. Možná je její zmizení pro Sáru vysvobozením. Ta kočka ji nikdy neměla ráda a Dan byl na ni hodně upjatý. Dokonce s kočkou trávil večery a Sára byla doma sama. Nejvíce ji však odrovnala skutečnost, že byl Dan ochotný nabídnout za kočku až pět tisíc korun tomu, kdo mu ji živou donese.

Kolik by Dan asi nabídl za Sáru? Sára se několikrát přistihla, že na kočku Angelinu žárlí, a tak je možná pro ni její zmizení spíše spásou.

Dan je skleslý a Sára ho chce rozptýlit u moře

Jenže Dan je kvůli kočce pořád skleslý. Byl by zázrak, kdyby se ukázala. Jenže už je to dlouho a Dan o ní nemá vůbec žádné informace. Aby se s ní symbolicky rozloučil, začal u jejího obrázku zapalovat svíčku. Jenže to Sáru nakrklo ještě více. Možná ani Sára nemá pro Dana potřebnou trpělivost. Veškeré naděje tedy obrací na dovolenou u moře.

S Danem ještě u moře nebyli, a proto se rozhodli, že si na něj našetří. Problém je v tom, že jim nestačí obyčejná dovolená v Chorvatsku. Chtějí na Robinsonův ostrov a ani nabídnutá půjčka od Aničky v hodnotě 15 tisíc korun pro Sáru není dostačující. Ti dva jsou zkrátka hlavou v oblacích. Teď chce Sára rozjet velké kšefty, jenže diváci už teď mohou hádat, že se něco zvrtne.

Otázkou je, co by bylo, kdyby se teď kočka objevila? Odjel by Dan se Sárou k moři, aby znovu riskoval její případnou ztrátu? 

Zdroj článku:
  • autorský text