Ďábelský detektiv se konečně vrací: Netflix zveřejnil datum vysílání druhé půlky 5. řady „Lucifera“

Ďábelský detektiv se konečně vrací: Netflix zveřejnil datum vysílání druhé půlky 5. řady „Lucifera“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci s ním museli hodně vydržet. Po třech sériích byla kriminálka „Lucifer“ překvapivě na televizní stanici Fox ukončena. Netflix ale zachránil tuto vysoce kvalitní show a dopřál nám hned tři další řady. Aktuální pátá byla rozdělena na dvě části, a přesně tato druhá část se nám konečně ukáže.

Ještě chvilku trpělivost

21. srpen 2020 byl pro fanoušky „Lucifera“ zlatý den. Na Netflixu se objevilo osm epizod první poloviny 5. sezóny o šaramantně nebezpečném detektivovi a opravdickém satanovi (Tom Ellis) a jeho nejprve jen pracovní, momentálně ale i životní partnerkou Chloe Deckerovou (Lauren German). Od té doby všichni čekáme na datum zahájení druhé poloviny této sezóny. Především kvůli neuvěřitelně zajímavému cliffhangru na konci osmého dílu.

Teď nám producenti konečně objasnili, kdy skončí nekonečné čekání: Druhá polovina 5. sezóny vyjde 28. května 2021 na Netflixu.

Jak to asi půjde dál?

POZOR SPOILER: První polovina páté sezóny skončila slušným cliffhangerem: Lucifer a jeho bratr Amenadiel (DB Woodside) bojují proti Luciferovuu dvojčeti Michaelovi (také Tom Ellis) a Maze (Lesley-Ann Brandt), zatímco čas kolem nich přestal běžet.

Na vrcholu boje zasáhne osobně Bůh (Dennis Haysbert) – a pak je po všem. To je docela velký moment, protože Bůh se do té doby nikdy neobjevil. Autoři již potvrdili, že Bůh zůstane na zemi. Je tedy možné, že spor mezi anděly nelze vyřešit jen tak rychle. Anebo chce Stvořitel prostě zasáhnout trochu aktivněji do dění na Zemi?

Menší překvápko nás čeká v desáté epizodě, ta totiž bude skutečným muzikálem. Na Youtube se právě objevil klip, kdy každý zpívá a tančí na legendární píseň „Another One Bites the Dust“ od skupiny Queen. Máme se tedy na co těšit.