Drbárna ze ZOO: Raulův pes na pokraji smrti, úmyslně přerušené vodovodní potrubí pro útulek a možný únos Eliščiných dětí

Drbárna ze ZOO: Raulův pes na pokraji smrti, úmyslně přerušené vodovodní potrubí pro útulek a možný únos Eliščiných dětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Epizoda plná děje dá zabrat Břéťovi, který je stále zmatený z údajné vraždy v ZOO. Navíc dostal strach o Eliščiny kluky, které odvezla Dominika na sportovní tábor. Konečně se Liga spravedlivých, jak si spolek kolem Charlieho říká, dozvěděla, kdo je nemanželské dítě zavřeného Ovčíka.

A samozřejmě také začínají tušit, že usměvavá Dominika nebude žádný andílek. Charlie je přesvědčený, že za násilně poškozeným vodovodním vedením, které vede do Katčina útulku, je Dominika. Tuší, že je prodlouženou rukou Ovčíka a celou skupinu znepokojuje, že zatímco ona o jejich životech ví asi dost věcí, oni nemají zatím tušení, jak silný a nebezpečný je jejich protivník.

herci ztvárňující role Dominiky a Kamila
herci ztvárňující role Dominiky (Nesvačilová) a Kamila (Kopečný) | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jedno zlo za druhým

Poté, co Raul našel svého psa polomrtvého, jehož Anežka doslova za pět minut dvanáct zachránila, bylo jasné, že i v tomto případě za tím bude Dominika, která pokračuje v otcových praktikách. Vyslala tak k rybníku jasný signál, že akce na odkoupení pozemku trvá, stejně jako je tomu u útulku.

Břéťa jel rychle zkontrolovat děti na tábor, ale tam bylo vše v pořádku, tedy zatím. Vypadá to, že Dominika jedná velice rafinovaně a bude velice těžké jí něco dokázat. Útulek sponzoruje, na Raula dělá oči při rybaření a dětem, které už jsou pomalu Břéťovou rodinou, zařídila skvělý pobyt. Je tak chytrá, že dokonce i Liga spravedlivých začala pochybovat, zda je to právě ona, kdo jim škodí.

Sid tváří v tvář muži, kterého má za vraha

Sid nevěřila vlastním očím, když se šla k Adamovi seznámit s jeho přítelem z minulosti. Našla v něm totiž člověka, kterého viděla v ZOO „vraždit“. Celá vylekaná se hned omluvila a odešla. Stejně tak nedokázala vydržet s kamarádem Mártym u večeře.

Teprve večer se Adamovi se svým trápením svěřila. Ten z toho byl chudák v šoku. Zbláznila se snad?

Ráno Sid slíbil, že přijde věci na kloub, a protože si byl jistý, že je to nesmysl, zeptal se Mártyho rovnou. Ten mu vše vysvětlil a rozhodl se, že to sám řekne i Sid, za kterou si zašel. Chudák holka byla hrůzou bez sebe, když ho našla u sebe v přípravně. Jeho verzi příběhu ale moc nevěřila. Ještě že má Břéťu, který může všechno ověřit.

David Gránský - představitel Alberta v civilu s krásnou manželkou Nikolou
David Gránský, představitel Alberta, v civilu s krásnou manželkou Nikolou | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kristýna a Albert

Albert už by si zasloužil medaili za vytrvalost. Kristýnu ale hra zhrzené slečny začala bavit a nehodlá s ní skončit a vzít Alberta na milost. Ten chudák však konečně zjistil, co to je být zamilovaný, a tak by nejspíš dal Kristýně i ledvinu, kdyby si o ni řekla.

Jeho situaci trochu zkomplikuje Hermann, který se po čase v ZOO objevil a znovu Albertovi nabídl práci v Německu. Mohl by nastoupit prakticky hned. Albert je v první okamžik z nabídky nadšený a novinku o jeho odchodu se rychle dozví i Kristýna.

Měla by být nadšená, že se ho konečně zbaví, ale to ona není. Smutek, který ji zasáhl, překvapil i ji samotnou. A žádné kamarádce v práci se svěřit nemůže, všechny ženy ji chválí, jak s Albertem zametá a trestá ho za všechny bývalé milenky, které pobláznil a odkopl. Nakonec se jde vyplakat na rameno babičce.

Vypadá to však, že Albert si po dalším jednání s Hermannem uvědomil, že by mu v Německu něco, nebo spíš někdo chyběl. Jak se svěřil Luborovi, práci snů odmítl.

To nás trochu tvůrci napínají, jak ten kluk vlastně z děje zmizí. Mohl odjet do Německa a zase nic? Nebo že by si tam nakonec vzal i Kristýnu?

Zdroje článku: