Cameron Diaz zvažuje návrat k filmu, věk nevnímá jako překážku, ale privilegium

Cameron Diaz zvažuje návrat k filmu, věk nevnímá jako překážku, ale privilegium
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už šest let, co Cameron Diaz natočila svůj poslední film Annie a ukončila kariéru. A fanouškům se stýská. Nové Charlieho andílky vypískali, protože tu veselou a rozjívenou Cameron nikdo nemohl překonat. Teď mají naději, že se vrátí.

V roce 2014 se herečce převrátil život naruby, když po nesčetných milostných avantýrách potkala "toho pravého". Jeden z jejích kamarádů pozval na grilovačku i svého bratra, hudebníka Benjiho Maddena. Byla to láska na první pohled, hned za rok se konala tajná svatba. Od té doby o Cameron nikdo neslyšel. 

Teprve počátkem letošního roku se fanoušci dozvěděli, že herečka změnila životní styl a po několik let se snažila otěhotnět. To se jí nakonec (opět v tajnosti) podařilo, a tak se ve svých 47 letech stala šťastnou maminkou dcerky Raddix. Užívá si roli ženy v domácnosti, každý den vaří a záře reflektorů jí nechybí. 

"Více než půlku svého života jsem odevzdala veřejnosti. Myslím, že mám teď nárok na nějaké to soukromí," prohlásila Cameron v nedávném rozhovoru s kosmetičkou Gucci Westman. "Samozřejmě, každý chce, abych se vrátila k herectví. Nikdy neřeknu 'nikdy'. Ale napříště už budu dělat jen to, co mě bude opravdu bavit." 

Herečka se přitom rozhodně nebojí, že by už pro ni v jejím věku nebylo v Hollywoodu místo. "Naopak, ty nejzajímavější role jsou psané pro ženy po čtyřicítce. Nevnímáme to tak, protože to nejsou 'sexy role'. Ale podívejte, kdo byl v minulé dekádě nominován na Oscary. Starší ženy podávají vynikající výkony," vysvětlila svůj pohled na věc Cameron, a ještě si přisadila: "Proč se každý bojí stárnutí? Pro mě je to spíš privilegium. Měla jsem tolik přátel, kteří zemřeli ve svých dvaceti, třiceti letech. Já se teď cítím lépe než kdy jindy. Nejen fyzicky. I po psychické stránce je ze mě úplně jiná bytost," dodala sympatická herečka.