Big Brother: Přehlídka podivných spolubydlících, kteří se hašteří celé dny ve vile, se blíží

Big Brother: Přehlídka podivných spolubydlících, kteří se hašteří celé dny ve vile, se blíží
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už v polovině listopadu se ukáže, zda bude tento ročník úspěšnější než pokus z roku 2005, kdy se musela TV Nova smířit s tím, že konkurenční televize si vybrala do podobně laděného projektu Vyvolení soutěžící, kterým diváci dali přednost.

Malá vzpomínka na partu z roku 2005

Na co se připravit tento podzim

Je jasné, že tato „estráda“ není pro každého. Lidé ji často odsuzují, aniž by se někdy na pár epizod podívali, stejně jako je tomu třeba s reality show Survivor. Na druhou stranu může mít divák po několika epizodách dobrý pocit, že je normální, dobře vychoval děti a těší se poměrně dobrému duševnímu zdraví. To se někdy o soutěžících říct nedá. Je však jasné, že obyčejní lidé by nedělali show, a proto je výběr soutěžících poněkud složitější. Je škoda, že se zřejmě neúčastní Shopaholic Adel, to by se asi děly věci!

Tvůrci lákali na casting už v červnu:

Hledáme zajímavé charaktery ze všech koutů společnosti se zajímavým příběhem, které se nebojí vstoupit do domu Big Brothera a hrát jeho hru a sdílet své příběhy.

Jak to přesně začne

Za necelý měsíc Big Brother otevře bránu svého domu a přivítá 16 nových spolubydlících, které bude sledovat pomocí 58 kamer, a to 24 hodin, 7 dní v týdnu. O vyloučení jednotlivých soutěžících budou rozhodovat diváci pomocí mobilní aplikace. Vítěz si odnese 2,5 milionu Kč.

První díl nové generace kultovní reality show Big Brother Česko & Slovensko bude na Voyo v pondělí 13 listopadu. O den později úvodní epizodu uvede TV Nova. Další díly pak Nova Fun. Spolubydlící, kteří v domě vydrží až do finále, stráví společně 9 týdnů, neminou je ani vánoční svátky.

Formát Big Brother aktuálně prožívá hned v několika teritoriích svoje znovuzrození a ideálně zapadá i do profilace naší streamovací služby Voyo. Na český a slovenský trh přinášíme úplně novou generaci tohoto unikátního sociálního experimentu, který nabídne nefalšované emoce, napětí i drama. Věříme, že bude divačky a diváky naše verze tohoto celosvětového reality hitu bavit,

říká Silvia Majeská, programová ředitelka skupiny Nova a skupiny Markíza.

Fanoušci reality show uvidí dění z domu každý den (pokud to vydrží). Sobotní přímé přenosy nabídnou události v souvislostech a zejména v nich na základě diváckého hlasování ve speciální aplikaci budou vypadávat postupně jednotliví soutěžící.

O vystěhování z domu budou rozhodovat výhradně diváci, avšak Big Brother má při porušení pravidel právo vyloučit spolubydlícího, případně spolubydlícího nominovat na vyloučení. Aplikace bude také rozhodující při volbě vítěze ve finální epizodě.

Spolubydlící v domě nesmí mít během pobytu žádný kontakt s okolním světem. Nebudou vědět, co se venku děje, a neměli by se stýkat ani se členy štábu. To však divák jen stěží může vidět. Jediným pojítkem mezi světem a spolubydlícími je Big Brother. Jeho slovo je zákonem domu. Jakékoliv jeho porušení povede k okamžitým důsledkům.

Minulý rok zažila tato reality show ve světě velký návrat. Big Brother je jedním z největších zábavních formátů na světě produkovaných více než 40 zeměmi po celém světě. Letos se přidávají další 4 území a je mezi nimi právě i Česko a Slovensko.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text