Zatím bezejmenný seriál od skvělého režiséra přivede na Netflix jednoho z nejoblíbenějších herců

Zatím bezejmenný seriál od skvělého režiséra přivede na Netflix jednoho z nejoblíbenějších herců
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už nějakou dobu víme, že Arnold Schwarzenegger bude natáčet svůj první seriál své dlouhé kariéry pro Netflix. Nyní streamovací služba oznámila obsazení (ačkoli neoznámila jméno).

Schwarzenegger jako agent ze CSI

Arnold Schwarzenegger a Monica Barbarová budou hrát v nadcházejícím Netflixovém seriálu od Nicka Santory. Hrají tam otce a dceru, kteří jednoho dne zjistí, že oba tajně pracovali pro CIA a celou dobu si navzájem lhali. To už víme déle, nyní ale Netflix zveřejnil i zbytek hereckého obsazení – jak už to tak u streamovací služby bývá, i oni hodně spoléhají na tváře, které jsou známé z jiných vlastních formátů.

Ale nejenže nám Netflix konečně řekl, jací herci se nám v tomto seriálu ukáží, současně se dozvíme i to, jak vypadají jejich postavy. A to nám i trochu posvítí na pár detailů seriálu, na které se můžeme těšit.

Mnoho tváří ve vedlejších rolích

Travis Van Winkle si zahraje kolegu otce i dcery, který na první pohled působí jako otravný vševěd, ale je vlastně docela milý. Opravdickou netflixovou tváří je komik Fortune Feimsterová, která je pravidelně vidět v různých formátech streamovací služby. Mimo jiné byla k vidění ve filmu Yes Day či v talkshow The Afterparty. Má také svůj vlastní komediální speciál na Netflixu. V nové sérii hraje sarkastickou CSI agentku Roo.

Mezitím jako šéfku dvou hlavních postav uvidíme Barbaru Eve Harrisovou, kterou jste již mohli vidět v Netflixovém seriálu „Mesiáš“. Dalším hercem je Milan Carter z „Jmenuji se Dolomite“ (samozřejmě taktéž Netflixová produkce), který hraje zarytého šprta, který už léta pomáhá Lukovi na jeho nebezpečných misích CIA.

Nejvýraznějším hercem vedle Schwarzeneggera je pravděpodobně Jay Baruchel. Kanaďan, známý mimo jiné díky Apokalypse v Hollywoodu, hraje manžela Emmy – a on zprvu absolutně netuší, jaká je skutečná práce jeho ženy.

Seriál tedy zní velice slibně, jenže na premiéru si asi ještě chvilku počkáme – zatím není známý jakýkoliv termín.

Zdroje článku: