Známé duo producentů se společně vrhlo na další hit, tentokrát pro Netflix

Známé duo producentů se společně vrhlo na další hit, tentokrát pro Netflix
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co byl Vedoucí katedry první seriál na Netflixu od známých tvůrců hitu Hra o trůny, se teď od nich dostane na Netflix první jejich společný film. Metaloví lordi se objeví na Netflixu hned na začátku dubna.

Netflix vybalil prachy

Když skončil fantasy megahit Hra o trůny, mnozí dychtivě sledovali, co dalšího si duo David Benioff a D. B. Weiss vymyslí. Původně měli oba autoři dokonce vytvořit novou trilogii Hvězdných válek, ale to se nakonec neuskutečnilo, protože zvolili jinou nabídku: Podepsali smlouvu na 250 milionů dolarů s Netflixem, díky kterému budou produkovat filmy a série exkluzivně pro streamovací službu, a to po dobu pěti let.

První výsledek této lukrativní dohody je na Netflixu k dispozici od srpna 2021 s tragicko-komediálním seriálem Vedoucí katedry. A nyní následuje první film kongeniálního dua: Metaloví lordi.

O co jde u metalových lordů

Dva středoškolští přátelé Kevin (Jaeden Martell) a Hunter (Adrian Greensmith) chtějí vyhrát soutěž kapel s vlastní heavymetalovou skupinou, aby konečně ukončili svou outsiderskou existenci. Stále jim ale chybí třetí člen do kapely.

Hunter, který nemůže najít vhodného basáka, se nakonec nechá Kevinem přemluvit, aby místo toho vzali mladou violoncellistku Emily (Isis Hainsworthová), i když se zdá, že vůbec neodpovídá metalové představě, kterou Hunter zamýšlel. Dokážou tito tři spolu vyhrát soutěž?

Metal Lords vyjdou celosvětově na Netflixu 8. dubna 2022.

 

 

Zdroj: