Ano, šéfe: Nečekali ani jednu hvězdu a nakonec dostali dvě. Jak dnes bojují o hosty Ludvík s Janou

Ano, šéfe: Nečekali ani jednu hvězdu a nakonec dostali dvě. Jak dnes bojují o hosty Ludvík s Janou

Reakce k článku

Podělte se o svou reakci
Komentáře
„Dálnice hotová, zázraky se dějí. A ani zajížďka není velká,“ přibržďuje Zdeněk u Letovského statku po nějakém čase. Před odjezdem dostali Jana a Ludvík pár rad, co by mohlo restauraci prospět. Šéf je zvědavý, jak si sympatická dvojice po čase vede.
Obsah článku
  1.  Ochutnávka dopadne dobře
  2. Co na to Ludvík
  3. Dršťková prošla i u redaktorky

Co si objedná? Rozhodně se mu menu líbí. Dá si drštkovou polévku, dršťky s dipem, králíka načerno. Pochvalu dostanou provozovatelé i za židle.

Jak to vypadá z venku, vypadá to i zevnitř, dobrý, no,

hodnotí Zdeněk a vysvětluje:

 Ta hospoda je vidět. Když budou vědět, že tu dostanou dobré jídlo, sjedou.

 Ochutnávka dopadne dobře

Smažené dršťky jsou neobvyklé, ale super. Hezky nandané… Tady se něco muselo stát. A jehněčí kolínko se musí dobře dopéct. Fakt mi to chutná… Takového jídla u dálnice moc neseženeš. Zajíc načerno? To už dneska skoro nikdo neumí, a přitom dobrý. Super. Mňam, mňam, to je prďák…

nešetří pochvalou.

 V kuchyni se dozví, že se tým snaží.

Mám z tebe radost, kamaráde,

ohodnotí výkon kuchyně Pohlreich. Tým nakonec dostane velkou pochvalu.

Je to neuvěřitelná změna proti tomu, co tady bylo první den. Takže na jednu hvězdu to není. Je to totiž na dvě. Mám z vás nefalšovanou radost.

Co na to Ludvík

Jak na natáčení vzpomíná Ludvík?

Po oznámení, že jdeme do tohoto pořadu, nadšený nebyl nikdo. A ani dnes by do toho nešli, já ale klidně a hned. Věděl jsem, do čeho jdu. Chápal jsem, že kamery budu mít za zády, ale nenapadlo mě, že porty budou zapnuté neustále, takže štáb věděl vše, co se děje. Toto bylo náročné. Celkově jsem ale rád, že tu Zdeněk byl, nakopnul mě k dalšímu fungování. Někam se posouváme, jsem rád, že to vnímám nejen já, ale i hosté.

Ludvík se svěřil, že válčí, jak to jde. Někdy mají plno, jindy prázdno. Jídelní lístek je skromnější, aby kuchyň mohla fungovat bez problémů. Potřeboval by ještě jednoho kuchaře, stejně šikovného, jako je Michal, který kuchyni opravdu táhne.

Dršťková prošla i u redaktorky

Redakce eXtra.cz se rozhodla restauraci navštívit a zjistit, co se od natáčení změnilo.

Mladá redaktorka poprvé v životě ochutnala dršťkovou polévku a přestože se trochu obávala, co má vlastně na talíři, nakonec byla spokojená. Potom přišel na řadu zajíc načerno a ten zabodoval na plné čáře. Přestože porce stojí 289 Kč, jsou to podle mlsné redaktorky dobře utracené peníze.

Ludvík byl z natáčení natolik nadšený, že dokonce na konci pořadu řekl, že si vezme svou partnerku Janu. Jak to však vypadá, stále se k zásadnímu kroku neodhodlal a vymlouvá se na nedostatek času.

Ludvík zavzpomínal na nejtěžší okamžik natáčení. Musel se totiž rozhodnout, který ze dvou kuchařů bude šéfkuchařem. Nakonec si zvolil Michala, který je podle jeho slov akčnější.

Od natáčení uplynul už rok. Hospoda má nové menu a vyšší ceny. Kvůli hostům pár starých jídel v nabídce nechali, ale časem si všichni zvykli na novou nabídku. Dokonce i na vyšší ceny si návštěvníci zvykli, protože levnější jídla těžko někde seženou. Podle Ludvíka mohou mít nižší ceny jen někde v bufetu, kde si sami vaří a jsou ve svém, bez nutnosti platit nájem.

Na natáčení vzpomíná s úsměvem:

To byl takový blázinec, to si nikdo neumí představit. Člověk měl od rána do večera mikrofon na sobě, věčně měl za zadkem kameru, před sebou Zdeňka, takže člověk vůbec nevěděl, co a jak. Všechno se řešilo z minuty na minutu a člověk nevěděl, co bude za pět minut, ale přineslo to i pozitiva.

Reakce k článku

Podělte se o svou reakci
Komentáře