Středa v Ulici: U Klímů je živo. Michal jde za Fridu, Anežka je zpátky a Vítek hodlá opít Duška

Středa v Ulici: U Klímů je živo. Michal jde za Fridu, Anežka je zpátky a Vítek hodlá opít Duška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud se vám rodina Klímových na začátku svého působení v Ulici zdála býti nudná, teď to o ní určitě neplatí. Naopak její dějová linka teď nabírá na obrátkách. Michal je se Žofkou jedna ruka, Anežka se po dlouhé době objevuje před kamerou a Vítek plánuje, jak Roberta opije. Chce ho totiž blíže poznat a odhalit, jestli pro něj opravdu představuje riziko. Co myslíte, představuje? 

Michal se nechal nalíčit za malířku Fridu a Anežka má důvod žárlit

Žofka jako by procitla ze zlého prokletí a směje se teď od ucha k uchu. Ačkoliv už pro to nemá důvod, Michala i nadále navštěvuje. Dokonce mu pomáhá být na maškarním za malířku Fridu. Přitom si půjčují Anežčinu podprsenku, aniž by tušili, že jí to bude vadit. Anežky se to ale vážně dotýká. Proč vůbec Žofku nenapadlo, že by jí něco takového mohlo vadit? Proč Michalovi nepůjčila svoji podprsenku, když je ohledně toho tak v pohodě?

Koneckonců tady ale nejde tak o podprsenku, jako o nenadálé přátelské pouto, které vzniklo mezi Žofkou a Michalem. Vždyť Žofka byla přece její nejlepší kamarádka, ne? To opravdu stačí odjet na stáž, abyste přišli o nejlepší kamarádku a kontakt s původními spolužáky? Iva Anežku uklidňuje, že je to způsobené věcmi okolo Žofky, které Michal za dobu Anežčiny nepřítomnosti řešil. Anežku to ale neuklidnilo.

Ale co s tím může dělat? Její stáž pokračuje. Hezké od producentů je, že dodrželi slib a herečku Karolínu Lipowskou před kameru vrátili ještě před prázdninovou pauzou. Minimálně to působí opravdověji, než kdyby se o ní jen mluvilo. 

Michal ani nedoufal, že o něj Žofka bude mít zájem. A zatím stále nevidí to, co už delší dobu pozoruje Kaštan. Ten mezi Žofkou a Michalem cítí nepatrné vibrace.

Vítek chce mít před Duškem náskok 

Vítek bere Milošova slova vážně a rozhodně nehodlá jen přihlížet tomu, jak má Robert k Ivě blíže a blíže. Proto se rozhodne být jako Miloš, který se lidem pod kůži dostává přes alkohol, respektive velké množství alkoholu. Společně s ním zvou Roberta na panáka a doufají, že je to někam posune. Třeba z Duška vytáhnou, že Iva není ve skutečnosti jeho typem. Nebo co to vlastně chtějí zjistit?

V hospodě
v hospodě | Zdroj: TV Nova

Vítek je ten muž, který chce mít doma klid. Ostatně ani Iva není kdovíjak do větru. Poslední dobou se jí však stává, že domů vodí různé lidi. Poprvé domů přitáhla Kaštana, kterého srazila dodávkou. Pak u nich velmi často přespávala Žofka. Díky ní se seznámila s její mámou. A pak jí pod ruce přišel Robert. To je celkem slušná řádka událostí v jednom roce, nemyslíte? A proto se Vítkovi nemůžeme divit, když má pocit, že se mu Iva vzdaluje. Ivě rozhodně nechce nic zakazovat. Přece jen by byl rád, kdyby se situace u nich doma maličko zklidnila. To se ale jen tak nestane. Iva totiž hledá druhou práci.

Zdroj článku:
  • Autorský text