Středa v Ulici: Karla se Věrce přiznává – a ta ji kupodivu chápe. Vendy nadobro končí se sváděním Jirky

Středa v Ulici: Karla se Věrce přiznává  – a ta ji kupodivu chápe. Vendy nadobro končí se sváděním Jirky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Až ve 4453. díle se Věrka konečně dozví, jak to s krizí u mladých vlastně je. Přetvařovat se po vzoru Máry přestala i Vendula. Po tom, co se jí Jirka Hložánek zeptal, jestli je v pohodě, usoudila, že tudy cesta za znovuzískáním Pavla nepovede.

Chudák Mára  jeho máma totiž Karlu chápe!

Ti diváci, kteří čekali, že po Karlině přiznání vyškrtne Věrka svou snachu nadobro ze života, budou z její reakce mírně zklamáni. Nejenže jí nevynadala a svého syna se nezastala, nýbrž ji dokonce i chápe! No to se podržte. Márovi se potom ani nedivíme, že kolem sebe takhle kope, když nemá zastání ani ve své vlastní mámě. Karla půl roku udržovala románek s jiným mužem, ale to se prý ženám jednoduše stává... Nedivili bychom se, kdyby po tomhle Mára se svou matkou přestal nadobro mluvit.

Bohužel ji však bude potřebovat, pokud se chce o své kluky střídavě starat. Karla mezitím dál dochází na terapie, kde se radí, jak nejlépe o rozvodu říct klukům. Teď to dokonce vypadá i na to, že z terapeutů si bude vybírat. Věrka se jí totiž nabízí jako takzvaný mediátor, který bude řešit jejich krizi. No to bude Mára štěstím bez sebe!

Vendula už by měla přestat Pavla podezírat
Vendula by se měla přestat soustředit na Martinu. Svou pozornost by měla věnovat raději Pavlíkovi. | Zdroj: TV Nova

Vendy už na Jirku nebude házet zamilované pohledy

Vendy i Jirka si konečně mohou oddychnout. Po tom, co se Jirka Vendy ptal, jestli není náhodou přetažená, usoudila, že je nesmysl ho takhle svádět. Stejně by to k ničemu nevedlo, protože ona chce Pavla. Ten se jí ale zakoukal do Martiny. Divačky, které řeší vše s horkou hlavou, nejspíš nechápou, jak může být Vendula takhle klidná. Vždyť stačí, aby Martina pískla, a Pavlík k ní okamžitě přiběhne jako pejsek. Kdyby neměli Elišku, kdo ví, jak by se k celé věci stavěl.

Ale Vendula může být celkem v klidu. Martina po Pavlíkovi nijak nevyjíždí. To, jak se k němu chová, je její obvyklý způsob komunikace. S každým si má co říct a každého bere jako kamaráda. I s Vendulou by to tak měla, kdyby ovšem ta do toho neházela vidle.

Zdroj článku:
  • Autorský text