Ulice 4442: Magda řeší děti a Lumír si dává romantické rande s Tondou

Ulice 4442: Magda řeší děti a Lumír si dává romantické rande s Tondou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4442. díle se u Prokopa začne schylovat k nejhoršímu – Magda začne mluvit o dětech. Je to celkem logické vyústění toho, že má vedle sebe těhotnou Irenu a dozvídá se, že těhotná je i Štefi. Jaké vylomeniny bude muset dělat ona, aby o tomto tématu začala s Prokopem byť jen mluvit? 

Lumír se rozhodne dát na radu Mária a zve Hložánka na romantickou večeři 

Rapování se Máriovi nejspíš už maličko omrzelo, když se teď pouští do vztahové poradny. Čím dál tím častěji si k němu chodí lidé pro radu ohledně vztahů. Například Vendula pořád vyzvídá, jestli se Pavlík na Martinu náhodou až moc neculí. Teď si přišel pro radu Lumír. Tomu leží v žaludku věčně odmítavý postoj Tondy Hložánka, který za celou řadu měsíců nestačil skousnout, že novým starostou je jeho syn Jiří.

Tolikrát se mu Lumír pokoušel vysvětlit, že Jirkovi to jde velice dobře a stačí se k němu jen připojit. To však Tonda odmítá. Lumíra to otravuje, ale chce dát Tondovi ještě jednu šanci na usmíření. Podaří se mu ho utáhnout na romantickou večeři ve dvou u nich doma? Nebo jejich přátelství navždy skončí? 

Tonda dokáže pěkně zatopit, za ty léta přátelství o tom Lumír ví své. Přeteče pohár trpělivosti definitivně?
Tonda dokáže jednomu pěkně zatopit – za ty léta přátelství o tom Lumír ví své. Přeteče pohár trpělivosti definitivně? | Zdroj: TV Nova

Prokope pozor, Magda začíná mluvit o dětech!

Jestli si Prokop myslel, že od teď mu dá Magda s posouváním vztahu pokoj, tak se spletl. Prokop si ještě ani nezvykl na společné bydlení ve dvou, přičemž Magda už přemýšlí nad bydlením ve třech. Musí to být zajímavé sledovat, jak v bříšku roste nový život, že? To samozřejmě zajímavé je, ale ne pro Prokopa. Dříve nebo později však Magda bude muset otevřít i tuto pandořinu skříňku. Přece si život úplně nepodělala tím, když Mirkovi řekla ne? Nebo jo?

Mirek má vše, co mohla mít ona. To ona teď klidně pod srdcem mohla nosit jeho dítě. Dítě, které by on zahrnul láskou a luxusem. Jenže Magda vybírala, vybírala, až úplně přebrala. Má, co chtěla! Ale člověku by nad ní slza ukápla, viďte. Můžeme jí tak jen držet pěsti.

Zdroj článku:
  • Autorský text