2021 končí a Netflix nám letos dopřál některé opravdu skvostné kousky: Toto jsou nejlepší letošní filmy Netflixu – 3. díl

2021 končí a Netflix nám letos dopřál některé opravdu skvostné kousky: Toto jsou nejlepší letošní filmy Netflixu – 3. díl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celosvětová pandemie zasáhla několik pracovních odvětví a i filmový svět měl několik překážek – především z důvodu zavřených kin. Proto existuje jeden jasný vítěz: Netflix. Toto jsou nejlepší filmy na Netflixu z tohoto roku.

Rodina na baterky

Tato animovaná akční komedie od tvůrců hitů jako „Spider-Man: Paralelní světy“ a „LEGO příběh“ je o průměrné rodině, která se náhle stane jedinou nadějí lidstva v boji proti robotické apokalypse. Celý děj je trochu šílený, ale přesně tak je film i inscenovaný. Přitom ale nezapomíná na emoce, najdeme zde velmi dojemný příběh otce a dcery.

Originální, vtipné a bez morálního ukazováčku. Snímek reflektuje, co znamená být člověkem ve světě plném technologií.

Otcovství

Kevina Harta známe jako plnokrevného komika, přece jen patří mezi nejlepší stand up komiky dnešní doby. Letos nás však překvapil v jedné ze svých velmi vzácných dramatických a vážných rolí, na které dostal pozitivní ohlas jak ze strany diváků, tak i kritiků.

S nečekanou autenticitou hraje Hart vdovce, který přijímá jednu z nejtěžších prací na světě – být otcem. Je to potěšující, dojemné, někdy smutné, někdy vtipné, také docela překvapivé, ale vždy emocionálně příjemné. Navíc je příběh založen na skutečné události.

tick, tick… BOOM!

V tomto autobiografickým muzikálu o Jonathana Larsona se můžeme kochat jako vždycky charismatickým Andrewem Garfieldem. Když měl Larson představit své nové dílo, na kterém pracoval na plné obrátky, tlak vzrostl. V té době řádící epidemie AIDS se podepsala i na newyorské umělecké scéně. V určitém okamžiku si Jonathan položí otázku: Jak můžeme smysluplně využít svůj život?

„tik, tik... BOOM!“ je srdcervoucí film muzikálového génia Lina-Manuela Mirandy, dojímá k slzám a nechává nás cítit život intenzivněji, než bychom si někdy přáli.

Nejspíše si tento film odnese několik Oscarů.

 

Zdroj: