Diskuze

S kým žije Dalibor Gondík: Řekl jí, že je možná gay. Odpověď? „Já vím.“ Tak začala jejich neobyčejná láska

S kým žije Dalibor Gondík: Řekl jí, že je možná gay. Odpověď? „Já vím.“ Tak začala jejich neobyčejná láska
Dalibora Gondíka mají jeho fanoušci a televizní diváci spojeného především se sestrou Adélou. Ženou jeho života je však právnička Markéta. Manželé jsou už téměř třicet let a jsou si navzájem velkou oporou.
Zpět na celý článek

Dalibora Gondíka mají jeho fanoušci a televizní diváci spojeného především se sestrou Adélou. Ženou jeho života je však právnička Markéta. Manželé jsou už téměř třicet let a jsou si navzájem velkou oporou.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: S kým žije Dalibor Gondík: Řekl jí, že je možná gay. Odpověď? „Já vím.“ Tak začala jejich neobyčejná láska
Jak se Dalibor Gondík seznámil se svou manželkou Markétou?

Dalibor Gondík se se svou manželkou Markétou seznámil v rádiu Evropa 2, kde oba moderovali. Jejich vztah nejprve začal jako pracovní, ale postupně přeskočila jiskra.

Čím se živí manželka Dalibora Gondíka, Markéta?

Markéta Gondíková vystudovala právnickou fakultu a v současné době pracuje jako právnička pro Správu Pražského hradu, což je příspěvková organizace Kanceláře prezidenta republiky.

Jaký je recept Dalibora Gondíka na šťastné manželství?

Dalibor Gondík vidí recept na šťastné manželství v dodržování slibů. Nehodlá porušit to, co své ženě Markétě slíbil u oltáře.

Jakým zdravotním problémem trpí Dalibor Gondík?

Dalibor Gondík trpí od svých 14 let epilepsií, u které je přesvědčen, že za ni může psychika. Naučil se s nemocí žít a účastní se charitativních akcí na podporu lidí s epilepsií.

Prošel si syn Dalibora Gondíka Theodor v nedávné době vážnou zdravotní krizí?

Ano, v roce 2023 Theodor bojoval o život ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze. Deset dní musel být připojený na mimotělní krevní oběh, ale nakonec se zotavil.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V létě zavzpomínáme na staré a osvědčení filmy a seriály, které mají své příznivce
01.06.2023

V létě zavzpomínáme na staré a osvědčení filmy a seriály, které mají své příznivce

Už tradičně se letní program komerčních televizí liší od celoročního vysílacího plánu a jde především o reprízy divácky oblíbených projektů, které...

Poslední díl Kukaček diváky ještě překvapí
13.04.2023

Poslední díl Kukaček diváky ještě překvapí

V pátek se uzavře posledním dílem druhá řada seriálu Kukačky. Dá se očekávat, že bude mít opravdu náboj a spád. Soud vynese svůj rozsudek nad...

Kvíz: Otestujte si, jak dobře znáte Létajícího Čestmíra. Diváci s geniální filmovou pamětí dají 10/10
04.09.2023

Kvíz: Otestujte si, jak dobře znáte Létajícího Čestmíra. Diváci s geniální filmovou pamětí dají 10/10

Létající Čestmír je šestidílný televizní seriál pro děti, který v roce 1983 natočil režisér Václav Vorlíček v koprodukci Československa a Západního...

Výměna manželek: Obě ženy mají společné jen nalepené řasy. Majka je prý zlatokopka a Jarčin manžel „vypatlaný“
23.05.2023

Výměna manželek: Obě ženy mají společné jen nalepené řasy. Majka je prý zlatokopka a Jarčin manžel „vypatlaný“

Temperamentní Jarča (33) by chtěla, aby si doma uvědomili, kolik toho pro rodinu dělá, a hlavně její muž pochopil, že i ona chodí do práce, a proto...

KVÍZ: Vyzkoušejte si své znalosti z doby nové vlny českého filmu
29.08.2023

KVÍZ: Vyzkoušejte si své znalosti z doby nové vlny českého filmu

V polovině 20. století již bylo zřejmé, že se český film nesmazatelně zapíše do archivů celosvětové tvorby. S příchodem let šedesátých pak do naší...

Survivor Česko & Slovensko 2023: U Rivalů to žije, Pepa by rád vládl a Kristian poletuje sem a tam a všem je k smíchu
20.04.2023

Survivor Česko & Slovensko 2023: U Rivalů to žije, Pepa by rád vládl a Kristian poletuje sem a tam a všem je k smíchu

Začíná zábavnější část hry, kdy se ukáže, jaký je kdo stratég. Přestože se mnoho hráčů snaží své úskoky omlouvat herní taktikou, charaktery se...

Drbárna ze ZOO: Chcete mě? Míša Pecháčková se nestydí – v rozhovoru vyzvala potencionální nápadníky, aby ji pozvali na jídlo
15.07.2023

Drbárna ze ZOO: Chcete mě? Míša Pecháčková se nestydí – v rozhovoru vyzvala potencionální nápadníky, aby ji pozvali na jídlo

Je mladá, hezká a stále v dobré náladě. Míša Pecháčková je hýčkanou hvězdičkou TV Prima a jako Sid se objevuje už dva roky v jednom z...

Tento týden v Ulici: Zoufalé činy nešťastných dětí i utrápených rodičů
29.05.2023

Tento týden v Ulici: Zoufalé činy nešťastných dětí i utrápených rodičů

Vojta sní o tom, že se k sobě máma s tátou vrátí a všechno bude jako dřív. Sám pro to dělá vše, co je v jeho silách. Další Bohunčina scéna bude pro...

Na lovu: Po letní pauze se pořad vrací s novými díly i Hvězdnými speciály
14.08.2023

Na lovu: Po letní pauze se pořad vrací s novými díly i Hvězdnými speciály

Během letních prázdnin měly některé z oblíbených pořadů TV Nova pauzu ve vysílání, ale na podzim se opět vrátí na obrazovky s novými díly. Platí to...

Mladá láska v Ulici: Báře a Brunovi chybí soukromí, Michal zabojuje o Žofku
10.08.2023

Mladá láska v Ulici: Báře a Brunovi chybí soukromí, Michal zabojuje o Žofku

Bára a Bruno kolem sebe dlouho kroužili a teď, když by mohli být spolu, jim neustále někdo kazí intimní atmosféru. Bára totiž přijde o bydlení a...

Diskutujte

Nejnovější diskutované