ZOO: Proč chce Viky Janečková vzdát sázku o Petra?

ZOO: Proč chce Viky Janečková vzdát sázku o Petra?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky je velká bojovnice a nikdy se jen tak nevzdává. Nyní se ale ocitá na křižovatce. Kvůli lásce ji trápí velké množství obav a strachů. Právě kvůli tomu chce vzdát sázku s Markétou a připravit se tak nejen o výhru, ale i o svou lásku. 

Při konzumaci alkoholu děláme občas neuvážená rozhodnutí. Nejinak tomu bylo také u Viky Janečkové (Eva Burešová). Viky Janečková si kvůli okolnostem a práci vymyslela spolu se svými kamarády své fiktivní dvojče, které pojmenovali Alex. Alex se živí zpíváním v baru a podaří se jí okouzlit mnoho mužů –⁠ včetně soudce Petra Kříže (Robert Urban), kterému Viky hlídá děti.

Alex ovšem nemůže vystát Petrova přítelkyně a snoubenka Markéta. Opilá Viky se v roli Alex vsadila s Markétou o milion korun. Předmětem sázky je právě Petr Kříž a jeho city. Dá přednost divoké Alex, která tak vyhraje milion korun, nebo naopak zůstane s Markétou a bude pohádková svatba?

Obě ženy byly ochotné udělat pro výhru cokoliv. Vyhrát ale může pouze jedna a Viky (Alex) začíná po čase zjišťovat, že sázka nebyla dobrý nápad. A to i přesto, že se jí daří vyhrávat. Kromě touhy neplatit milion korun začala po Petrovi toužit z mnohem ušlechtilejších důvodů, a to především kvůli tomu, že se do Petra zamilovala a chtěla by s ním být. Čím se ale její přání stává reálnějším, tím více si uvědomuje překážky v jejich vztahu.

Bojí se, že pro Petra není ta pravá. Přece jen s Markétou mají mnohem více společného, jsou spolu opravdu dlouhou dobu a Petr si ji chtěl brát. Dalším obrovským problémem je také její identita. Petr je stále přesvědčený, že miluje dvojče Viky. To ale bohužel není pravda. Viky ale nenachází odvahu mu říct, že žádné dvojče nemá a Alex je ve skutečnosti ona. I když vyhrává sázku na plné čáře a Petr se zamiloval, chce právě z těchto důvodů sázku vzdát. Nejenže má strach, že není pro Petra ta pravá a neudělá ho šťastným, ale také se bojí reakce Petra, až zjistí, kdo doopravdy je.

Zvládne se Viky poprat se svými strachy, najít sílu a odvahu a přiznat Petrovi veškerou pravdu? Nebo zbabělé uteče a sázku opravdu vzdá, čímž přijde nejen o milion korun ale také o lásku svého života?  

Zdroj článku:
  • Autorský text