ZOO: Vyřeší Eduardova „návštěva“ Ameriky problémy se školným?

ZOO: Vyřeší Eduardova „návštěva“ Ameriky problémy se školným?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aby se Sid mohla vrátit do ZOO, předstírala před rodinou, že jí škola hrozí ukončením studia kvůli nezaplacenému školnému. Sidonie pověřila Eduarda, aby odletěl do Ameriky a situaci vyřešil. Jemu tak nezbylo než se na čas odstěhovat k dceři…

Fiktivní potíže na univerzitě

Vážná infekce, která postihla šelmy, přinutila Sid přerušit dovolenou a vrátit se do ZOO. Jak ale měla vysvětlit rodině, že tak narychlo potřebuje odletět zpátky „do Ameriky“? Rozhodla se požádat Viky, aby předstírala urgentní situaci na univerzitě, konkrétně problém v penězích za školné, kvůli němuž by mohlo hrozit i předčasné ukončení studia.

Eduard prohlásil, že všechno zaplatil a chyba musí být na straně školy. Sidonie však trvala na tom, aby odletěl do Ameriky a osobně problém vyřešil. Koneckonců, univerzitě platí obrovské peníze, a tak by se k nim měla podle toho chovat. Sid musela odletět s tátou, aby ukázala, že to se studiem myslí vážně. Takový vývoj událostí jí pochopitelně náramně vyhovoval.

Alice odhalila dceřino tajemství

Eduardovi nezbylo než se nastěhovat k Viky a Sid a odtud předstírat, že je v Americe. Alice však pojala podezření, že jí manžel něco tají. Zatímco paní Sidonie řešila reklamaci praskajících skleněných figurek, ona se rozhodla zavolat Sid a vyzvědět od ní podrobnosti. Dcera ji ujistila, že komplikace se školou se vyřešily. Peníze se našly, univerzita se jim omluvila a ona může nadále studovat. Ale jak známo, každá lež se dříve nebo později provalí. Alice dala na svůj instinkt a vyrazila do klubovny, kde nachytala Eduarda, jak se chystá vyrazit na ryby. Netrvalo dlouho a dozvěděla se i to, že Sid ve skutečnosti vůbec není v Americe, ale pracuje v zoologické zahradě.

Věčný problém s penězi

Představa, že bude muset lhát tchyni do očí, aby dceru neprozradila, se Alici ani trochu nezamlouvala. Zdálo se však, že jí nic jiného nezbývá. Když zjistila, že Sid nemá přístup k rodinným penězům, naštvala se a přinutila Eduarda, aby jí znovu umožnil vybírat z účtu. Sid toho začne ihned využívat, splácet dluhy a velkoryse rozdávat. Kam se poděla vznešená snaha postavit se na vlastní nohy?

Zdroj článku:
  • Autorský text