ZOO: Skoro jako rande – nová dávka emocí z dalšího pokračování seriálu

ZOO: Skoro jako rande – nová dávka emocí z dalšího pokračování seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dalším pokračování si Sid zahraje na detektiva a možná odhalí nelegální obchod s papoušky. Viky je rozhodnutá neponechat vztah s Petrem náhodě a najde si zábavného spojence. Sidonie se s arogancí sobě vlastní chystá k podepsání smlouvy, která má definitivně zrušit partnerství sklárny a zoo.

Viky je rozhodnutá svádět Petra

Viky je už od ráda nervózní, což Sid přičítá náladám v těhotenství, ale je to trochu jinak. Chůva má v úmyslu vzít soudce mírným útokem, protože už pochopila, že by svému štěstí měla jít naproti. Dovtípí se soudce? Jen musí najít způsob, jak vyvolat jeho zájem, ale „netlačit na pilu“. Dobře už ví, že reakce Petra by byla spíše negativní, kdyby ho moc uháněla.

K Urbanům se vydá pěkně nalíčená, což hned zaregistrují děti i Ilonka. Jen Petr zase nic. Viky se svěří Ilonce o svých plánech a ta vymyslí ďábelský plán.

Na večer má pro Petra a jeho přátele udělat dobrou večeři, a když na poslední chvíli vymyslí důvod, proč se toho neujmout, možná se nabídne za kuchařku Viky. Aniž by o svých plánech Viky řekla, předstírá nevolnost a nechává se odvést do nemocnice. A zatím vše vychází podle plánu, možná i o něco lépe a Viky stráví s Petrem příjemný večer.

Sid v roli detektiva

Sid si všimla, že papoušek, kterého dostala od rodičů, má podezřelé doklady původu a rozjede ve velkém pátrání. To končí tím, že má sice o něco více informací, ale také na krku dva papoušky a Viky je z ukřičených ptáků trochu nervózní.

A aby toho nebylo málo, ozve se jí otec od Kamila (bývalý přítel), že s ní musí nutně mluvit. Schůzka nevěstí nic dobrého, a když se o ní zmíní před Petrem, ten se nabízí, že ji doprovodí. Kamilův otec se na schůzku nedostaví, a tak má Viky další šanci strávit s mužem svých snů večer. Jenomže to by ten fešák naproti ní u stolu nesměl celý večer vychvalovat Alex. To Viky trochu rozhodí a pochopí, že je soudce jen zdvořilý a spíš se z ní snaží vytáhnout informace o osobě, kterou už dávno chtěla pohřbít.

A trochu se rozčílí, což má za následek malou lež.

Svěří se Petrovi, dost nešťastně, že má vážný vztah s Márou z baru. To asi v situaci, kdy jí začne za pár týdnů růst bříško, není ten nejbrilantnější nápad.

Sidonie se chystá zasadit zoo poslední úder

Fúrie Sidonie se vydává i s Edou do zoo a má v úmyslu být na Roklovou tvrdá a nepříjemná. To se jí ovšem moc nedaří a situaci zachrání Sid, která zdánlivě přísnou babičku potká a řekne jí své. Ani takový generál, jako je hlava klanu Novotných, nemá srdce z ledu, a tak obnovuje sponzorství i dodávku skleněných figurek, ze kterých má zoo z prodeje pěkný zisk. Roklová tak nemusí přijímat nabídku podezřelého sponzora, kterého jí dohodil Brázda.

Zdroj článku: