Co nás možná čeká v příštím díle ZOO?

Co nás možná čeká v příštím díle ZOO?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po letní pauze se čím dál oblíbenější seriál Zoo vrátí na obrazovky. Co by asi tak mohly přinést nejnovější díly? Jistě spoustu nečekaných zvratů a zajímavých zápletek. Opravdu se pan soudce ožení s Markétou? Udobří se Sidonie a Eduard?

Petr se chce oženit s Markétou

Petr Kříž je zásadový, spravedlivý a dobrosrdečný člověk, o tom není sporu. Na to, že je úspěšným soudcem, je však také překvapivě velmi naivní a slepý vůči manipulaci ze strany právničky Markéty. S tou se kvůli jejím četným podrazům a zároveň kvůli lásce k tajemné zpěvačce Alex rozešel.

Markéta, vyzbrojená ženskými přednostmi a radami protřelé kamarádky Lilly, však o Petra nadále bojuje. Podařilo se jí obalamutit Viky, která pak přestrojená za Alex poslala Petra definitivně k vodě. Právě to ho přimělo k uspěchanému a neuváženému rozhodnutí se k Markétě nejen okamžitě vrátit, ale dokonce i pokračovat ve svatebních přípravách.

V nejnovějším díle seriálu se tak nejspíš můžeme těšit na to, jak budou Markéta a Lilly slavit nad skleničkou vína, že se jim povedlo dosáhnout svého. Slabošský Petr půjde jako vždy s proudem, jen aby nevyvolával zbytečné konflikty. Zůstane na odhodlané Danuši a kamarádovi Břéťovi, aby ho nějak zachránili. Promlouvat mu do duše ale nemá smysl. A co Viky? Opravdu nechá soudce plavat a dá výpověď, jen aby se už nemusela koukat na jeho vrkání s Markétou? Odejde, i když to bude znamenat opustit Sofinku a Bena, kteří si svou chůvu upřímně oblíbili? Jisté je pouze jedno – díky předstihu v natáčení o těhotnou Evu Burešovou v roli Viky v podzimní sezóně nepřijdeme.

Anička s Adamem se sblíží, ale jak to bude dál s Novotnými?

Nové podzimní díly přinesou dlouho očekávaný pokrok ve vztahu mezi Aničkou a Haďákem. Podle herce Šimona Biliny se diváci mohou radovat z příjemného vývoje a jemné romantiky. Scény mezi Aničkou a Adamem je prý stále zábavnější točit. Bude jistě i zábavné se na ně dívat, a tak si to nenechte ujít.

Aničku však určitě nečekají jen radostné chvíle. Od doby, kdy babičce pověděla o přerušeném studiu v Americe a touze pracovat jako chovatelka v zoo, nejde nic, jak by mělo. Eduard se postavil na stranu dcery, což vyústilo v jeho odvolání z vedení firmy. To si nakonec pochvaloval, protože získal více času na věci, jimž se kvůli práci nemohl věnovat.

Sklárna pod vedením Sidonie a Alice mezitím strádá, a pokud se Sidonie a Eduard neudobří, mohla by začít přicházet o klienty a možná dokonce zkrachovat. Na usmíření to ale rozhodně nevypadá, spíš naopak. Sidonie se rozhodla Eduardovi pomstít ještě víc a vykázat ho z vily. On si tedy začal hledat nové bydlení. Očekává, že se mu matka za své jednání přijde omluvit, a ona požaduje totéž od něj. Anička bude muset přijít na způsob, jak je zase udobřit. Nebo dá na radu svých kolegyň a nechá čas, aby to za ni vyřešil sám?

Vrátí se Marek k Míně, nebo začne pokukovat po Adélce?

Mína v zatím posledním díle Marka hodně zklamala – tak moc, že se definitivně rozhodl dát od ní ruce pryč. Fakt, že ho podvedla v lásce, by jí snad časem ještě dokázal odpustit. Ostatně sám také jednou ulítl. Ale to, že mu lhala i ohledně peněz, které jí posílal pro její maminku, už vážně překousnout nedokázal.

V příštím díle tak možná přijdou nějaké pokusy o usmíření ze strany Míny. Ambiciózní dívka se s odmítnutím pravděpodobně tak snadno nesrovná a bude o Markovo odpuštění nadále usilovat. Marek by ale mohl zatoužit po chvíli klidu, menší pauze, během níž si odpočine od žen a ujasní si, jak s životem naložit dál. Pak by mohl nalézt zalíbení v Adélce, která pracuje jako asistentka jeho mámy a zaujala ho už dříve. Tehdy byl zadaný, teď je volný jako pták. A Adélka už by si koneckonců také zasloužila štěstí v lásce…

Zdroj článku: