Hitchcockův styl: Zoë Kravitz v novém filmu Kimi s českým dabingem

Hitchcockův styl: Zoë Kravitz v novém filmu Kimi s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komorní jednohubka v hitchcockovském stylu v režii Stevena Soderbergha byla přijata veskrze pozitivně a diváci ocenili především dobrý herecký výkon Zoë Kravitz, třiatřicetileté dcery dvou legend, herečky Lisy Bonet a slavného hudebníka Lennyho Kravitze.

Zoë se narodila v Kalifornii a vyrůstala v pestrém prostředí, protože má předky afroamerického a aškenázského židovského původu. Do jedenácti let žila hlavně s matkou a potom se přistěhovala za otcem do Miami. Prošla několika prestižními školami, ale dala přednost hraní, se kterým začala už na střední škole. Ve svých 33 letech má za sebou už slibnou kariéru, kterou začala romantickou komedií Koření života a dramatem Mé druhé já.

Kritika ocenila její ztvárnění role Pearl v seriálu CalifornicationDavidem Duchovnym. V letech 2017 a 2019 se objevila v seriálů Sedmilhářky s hvězdami jako je Reese Winterspoon, Nicole Kidman a Shailena Woodley.

Reese Winterspoon, Nicole Kidman, Zoë Kravitz, Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

Zazářila i ve filmové produkci v sérii Fantastická zvířata, ve filmu Spider-Man: Paralelní světy. Hrála také v celé řadě nezávislých filmů.

Má za sebou úspěšnou kariéru modelky a muzikantky. Je ambasadorkou společnosti Yves Saint Laurent.

V thrilleru KIMI si zahrála Angelu Childs, zaměstnankyni společnosti Amygdala, která z domova kontroluje datové toky zařízení Kimi a provádí opravy.

Prakticky celé dny tráví doma, protože trpí agorafobií (duševní porucha, kdy osoba trpí úzkostí v cizím prostředí). Kimi je chytrý reproduktor, díky němuž zachytí nahrávku násilného trestného činu.

Tuto událost nahlásí svým nadřízeným, ale až později si uvědomí, že bude muset opustit svůj bezpečný prostor domova a sama se pustit do pátrání kvůli záhadné nahrávce. Někdo má velký zájem, aby celou věc nezačala vyšetřovat FBI. A Angela se ocitá ve velkém nebezpečí. Bude se muset rozhodnout, komu lze věřit. Možná jí ale události spojené s případem pomohou překonat strach a její život se nakonec výrazně zlepší.

Zdroj článku:
  • autorský text