Yoga Hosers: Nejhorší film Johnnyho Deppa

Yoga Hosers: Nejhorší film Johnnyho Deppa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Johnny Depp je jeden z nejtalentovanějších herců. Jeho schopnost zahrát každou roli svým vlastním originálním způsobem, kombinováno s faktem, že jeho obličej může vypadat doslova jakkoliv, dělá z tohoto hollywoodského krasavce hereckého chameleona. Přesto si nezahrál pouze ve špičkových výtvorech.

Yoga Hosers – Bizarní béčko z Kanady

Yoga Hosers je film amerického režiséra Kevina Smithe. Ten je známý svým v jistém slova smyslu jedinečný styl natáčení. Mezi jeho známá díla patří například film „Mroží muž“, ve kterém se doopravdy objevuje mroží muž, s hnusným holým tělem a obrovskými kly. Na příští rok plánuje film „Moose Jaws“, což znamená v překladu „Losí čelisti“. Pokud nás tedy čeká snímek s vražedným losem, víme zhruba na jaké kvalitativní úrovni se Kevin Smith obvykle pohybuje. A to nám ukázal i s „Yoga Hosers“.

Dvě atraktivní mladé slečny (Colleen a Colleen) žijící v kanadské provincii Manitoba jsou typické patnáctileté holky. Milují jógu, tráví velkou část volného času na mobilních telefonech a nenávidí jejich práci v obchodě s jídlem.

Jednoho dne se ve škole dozvědí, že i v Kanadě žili na chvilku nacisti. A od teďka se to zvrátí…

Jednoho večera, kdy jsou majitelé obchodu mimo město, pozvou holky na jejich pracovní místo pár kamarádů na party. Dva z nich, Hunter a Gordon, jsou satanisti, jenže než dokáží udělat cokoliv satanistického jsou zabiti. Každý, kdo si teď myslí, že byli zabiti nějakým dalším hostem oslavy, se mýlí. O vraždu se postarali tzv. Bratzis, tedy nacistické párky. Klobásy s uniformou. Naštvané klobásy s uniformou. A jediná slabina těchto klobás je jóga. S jógou je lze porazit a zabít. Pomoc obdrží obě Colleen od lovce lidí Guye LaPointeho (Johnny Depp), i když není zcela jasné, proč zrovna on jim dokáže pomoct.

Proč do toho někdo šel?

Je obecně známo, že Johnny Depp bývá obsazován do těch nejlepších filmů. Tohle je ale zcela jasně pod jeho úrovní. Asi by se nikdy v takovém filmu (jenž byl sice zcela jistě naplánovaný jako čistý trash) neobjevil, kdyby Kevin Smith nebyl jeho dobrým přítelem.

Aby Smith neměl starosti s dalšími herci, postavil do hlavních rolí svou vlastní dceru Harley Quinn Smithovou a dceru Deppa Lily-Rose Deppovou. Další role mu zahráli příbuzní a kamarádi a poslední peníze padly pro cameo Stana Leeho.

Celých 88 minut je bezpochybně šílených, a kdyby vám někdo řekl, že existuje film, ve kterém dvě mladé holky bojují společně s Johnnym Deppem a se silou jógy proti zombifikovaným naci-buřtům a obrovskému golemovi, sranda sice asi bude, ale kvalitu očekávat nemůžeme.