Winona Ryder a Keanu Reeves na Netflixu jako trochu netradiční milenci

Winona Ryder a Keanu Reeves na Netflixu jako trochu netradiční milenci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ten pravý, ta pravá: Keanu Reeves odložil na chvíli masku „vyvoleného“ a zahrál si obyčejného smrtelníka. A nebylo to vůbec špatné. Film z roku 2018, který je na míle vzdálený od jeho akčních hrdinů sice neoplývá speciálními efekty ani neprůstřelnými hrdiny, ale servíruje vtipné dialogy a romantiku.

Těžko říct, co vedlo hvězdy jako je Keanu Reevese a Winonu Ryder k natočení tohoto filmu. Možná si chtěli jen zahrát obyčejné lidi a pobavit sebe a diváky. A to se jim určitě povedlo.

Lindsay a Frank jsou dva lidé středního věku, kteří se potkají na letišti a už po pár minutách se nesnáší. Jejich nevraživost se vystupňuje v okamžiku, kdy zjistí, že oba putují do stejné destinace na jednu svatbu v Paso Robles. Žení se nevlastní bratr Franka, který je také bývalým přítelem Lindsay.

Během příprav na svatbu se o sobě ti dva hodně dozvědí. Bydlí vedle sebe v hotelu, sedí u jednoho stolu na zkušební večeři. Frank s ženou sdílí své negativní názory na svou rodinu, která má dost bizarní historii. Během svatebního veselí se pár ocitne na procházce mezi vinohrady, a nakonec si zkrátí čas příjemnou chvilkou v přírodě.

To ale nezměnilo Frankův negativní pohled na vztahy a nechce se nijak vázat. Tvrdí, že láska je nesmysl a že je mu dobře samotnému. Jeho citový život je údajně hodně poznamenaný událostmi v jeho rodině. Lindsay nakonec na konci víkendu Frankovi řekne, že ho má ráda a chtěla by se s ním dál stýkat, ale on odmítá a z po návratu na letiště, kde se potkali, si každý jde svou cestou.

Doma ale Frank začíná přehodnocovat své teorie a výhodách staromládeneckého života.

Netěší ho ani kufr drobností, jako jsou pantofle nebo mýdlo, které si odnesl z hotelu, jak to dělává.

Nakonec udělá tu jedinou věc, která mu dává smysl, a odjede na adresu, kterou Lindsay dávala taxikáři. A čeká ho srdečné přijetí.

 

Zdroj:

  • autorský článek