Wednesday z oblíbené filmové série Addamsova rodina se rozvedla s násilníkem a podruhé se vdala

Wednesday z oblíbené filmové série Addamsova rodina se rozvedla s násilníkem a podruhé se vdala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Christina Ricci se znovu vdala. Jednačtyřicetiletá herečka, která se proslavila rolí ponuré a naprosto dokonalé dcerušky stejně dokonalých rodičů (Anjelica Huston, Raul Julia) v The Addams Family, dala na sociální sítě fotografie ze dne, kdy řekla „ano“ Marku Hamptonovi, profesionálnímu kadeřníkovi.

Z příspěvků na sociálních sítích zveřejněných Christinou Ricci vyplývá, že herečka se rozhodla pro jednoduchý obřad a s manželem byli oba v bílých košilých. Sedmatřicetiletý Hampton také sdílel stejné fotografie a napsal pouze „Just Married“. Svatba přišla jen dva měsíce poté, co Christina Ricci oznámila, že je těhotná se svým druhým dítětem. Pro jejího partnera je to první potomek. Sám Hampton zveřejnil na svém instagramovém profilu shluk ultrazvukových fotografií s titulkem „Život je stále lepší a lepší“. 

Christinin současný manžel pečuje o vlasy a účesy hollywoodských hvězd a modelek. S exmanželem Jamesem Heerdegenem má herečka už 7letého syna Freddieho. Jejich rozvod byl dokončen v červenci po sedmi letech manželství.

Zdroj: Denis Makarenko / Shutterstock

Těžký rozvod s Jamesem Heerdegenem

Christina Ricci a producent James Heerdegen se setkali na natáčení televizního seriálu Pan Am v roce 2011 a vzali se v roce 2013. Vztah skončil bouřlivým způsobem.

Hvězda odsoudila svého manžela za domácí násilí, k němuž došlo opakovaně a situace byla natolik vyhrocená, že herečka požádala soud o příkaz, který by jejího manžela držel dál od ní a jejich dítěte.

Producent tak byl povinen zůstat nejméně 100 metrů od Ricci a syna, se kterým nesmí mít žádný kontakt. Christina údajně soudci ukázala důkazy o opakovaných útocích od manžela, včetně fotografií pohmožděnin na pažích a zápěstích. Celá rodinná tragédie vygradovala v létě 2020, kdy se herečka ocitla uvězněná v domě s násilným mužem během pandemie. Podle toho, co Christina u soudu uvedla, bití také proběhlo před jejím synem. Toto tvrzení ji pomohlo k získání výhradní péče.

 

Zdroj: