Vuk Čelebić z Ulice oslaví dnes své 34. narozeniny

Vuk Čelebić z Ulice oslaví dnes své 34. narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na záporáka Roberta Bláhu z Ulice? Tak to vás možná bude zajímat, že jeho představitel Vuk Čelebić oslaví 7. dubna své 34. narozeniny. Bezesporu je to v Ulici jedna z postav, jejíž děj se vyvíjel intenzivně a dramaticky.

Vuk Čelebić jako lstivý Robert Bláha

Ne každý má štěstí to v Ulici rozehrát tak, jak bylo předurčeno postavě Roberta Bláhy. Tu v Ulici ztvárnil Vuk Čelebič. On sám prý byl nakonec překvapený, jak se jeho postava nakonec vybarvila. Postava Roberta Bláhy patří k těm, kterým scénáristé napsali tragickou smrt.

Robert Bláha se objevil na radnici zrovna v době, kdy jí šéfovala již zesnulá Světlana Nyklová. Její politickou parťačkou tehdy byla Denisa Mastná (herečka Stanislava Jachnická). V té době tam Robert Bláha začal pracovat jako asistent a na první pohled vypadal mile, sympaticky a zodpovědně.

Ani diváci by jej netipovali na padoucha. O to víc byli překvapeni, když začal rozehrávat své hry. Do jeho pasti se chytila i Adriana Pešková. Ta se do Roberta zamilovala na první pohled. V té době už měla po svém boku tátu Evžena, který sekl s pitím, a měla po rozchodu s Eddiem.

Vypadalo to, že vše se k dobru obrací. Robert ji zahrnoval láskou, péčí a pozorností. I proto si ho vzala. Ten spíše než Adrianu viděl dům po Peškovi, který byl na Adrianu napsaný. Postupem času s Adrianou začal manipulovat a přesvědčoval ji, aby na něj dům napsala nebo aspoň jeho půlku.

Ačkoliv byl ženatý s Adrianou, nic mu nebránilo v tom, aby si to v práci v kanceláři rozdával s Denisou. Ta byla od něj sice o dost starší, mu ani jí to však nevadilo. V neposlední řadě se pak Robert Bláha zapletl také s Ájou... Ona sama měla v té době blíže k záporným hodnotám. Když Adriana konečně otevřela oči, bylo už pozdě.

Nejenže zjistila, že ji Robert Bláha podvádí, kudy chodí, nýbrž ji i okradl o všechny její úspory. S penězi se od problémů snažil utéct do zahraničí. Tam ho postihla tragická autonehoda, při které zemřel. Adriana Bláhová se tak stala vdovou a musela po svém nevěrném manželovi uklidit nepořádek, který způsobil.

Vuk Čelebić už v Ulici nehraje

Jinak sympatický herec s netradičním jménem i vzhledem se už v Ulici neobjevuje. Věděli jste, že zatímco jeho maminka je Češka, jeho táta pochází z Černé Hory? Jeho účinkování v Ulici nepatří k těm nejdelším, zato ale bylo velmi intenzivní. Robert Bláha se tak může zařadit na seznam postav, které v Ulici tragicky zahynuly. Mezi ně patří také Klára Pešková, Světlana Nyklová, Hrihorij Lisečko nebo Richard Weber (přítel Roziny).