Je Vojta Rokl ze seriálu Zoo nevděčný syn? Anebo má skutečně důvod se tolik zlobit?

Je Vojta Rokl ze seriálu Zoo nevděčný syn? Anebo má skutečně důvod se tolik zlobit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co si prožil Vojtěch Rokl (Goran Maiello) v pasťáku, že je stále tak zarputile naštvaný na svou matku? A proč může na diváky na první pohled působit nesympaticky a arogantně? 

Goran Maiello je pohledný český herec italského původu. Tento herecký nováček v seriálu Zoo představuje osudem zkoušeného Vojtěcha Rokla

Vojtěch Rokl je syn ředitelky Zoo Ing. Marie Roklové (Veronika Freimanová) a Karla Rokla (Ondřej Pavelka). Se svou mámou ale nemá vůbec dobrý vztah. A ačkoli to v poslední době vypadá, že nějaká naděje na usmíření existuje, jeho křivda vůči ní je velmi silná. A není se čemu divit. Nedávno totiž svému bratru Markovi (Štěpán Benoni) přiznal, co za jeho zarputilostí vůči matce skutečně stojí.

Když byl Vojta ještě nezletilý, provázely ho problémy s drogami. Jeho rodina si s ním nevěděla rady, a tak se Marie Roklová rozhodla pro rázné řešení a nechala Vojtu zavřít do pasťáku. Což jí nikdy nedokázal odpustit. Říkáte si,  že to přeci není až tak hrozné, aby se po tolika letech, stále tak moc bránil s matkou usmířit? A nejspíš máte pravdu. Nedávno totiž svému bratrovi Markovi (Štěpán Benoni) přiznal, co za jeho zarputilostí vůči matce skutečně stojí.

V pasťáku ho totiž znásilňoval jeden z vychovatelů a to už je rozhodně silný důvod ke zlobě. Jestli nakonec dokáže matce odpustit a srovnají se tak vztahy v rodině to se teprve uvidí. Není to ale jediná věc, která je v jeho životě, řekněme, komplikovanější. Spolu se svým bratrem Markem vlastní bar, kde tráví mnoho času, aby vydělal peníze pro rodinu.

Snaží se postavit dům, být dobrým otcem pro svého malého syna Matěje a zároveň podporovat nepracující manželku Karolínu, která má zálibu ve sbírání starých věcí. No musíte přiznat, že to nemá jednoduché, a tak je pochopitelné, že často působí jako naštvané malé dítě. 

Zdroje článku: