Ještě více filmů na Netflixu, na které se můžete kouknout pouze tehdy, pokud se chcete pobavit něčím špatným (1. díl)

Ještě více filmů na Netflixu, na které se můžete kouknout pouze tehdy, pokud se chcete pobavit něčím špatným (1. díl)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Netflix je bezesporu největší internetová televize dnešní doby. Při takovém množství filmů, seriálů a dokumentů je jasné, že nemůže nabízet všechno kvalitativně jen v nejvyšší lize. A proto pro vás máme menší pomoc nebo spíše varování, jaký film si pouštět pouze tehdy, když jste připraveni si pustit něco špatného.

Stánek s polibky (2018)

Romantické komedie jsou ideální pro diváky, kteří hledají něco klidného, co nebude vyžadovat spoustu přemýšlení ani emocionální investice. Ale i pak by fanoušci tohoto žánru měli radši dvakrát zvážit, zdali si chtějí opravdu pustit „Stánek s polibky“

Přestože se na ČSFD nějakým magickým způsobem vyšplhal na přes 60 %, mezinárodní kritiky mají jasno: Tenhle film je nezajímavý. Jedná se o klasický kýč ukazující všechno, co běžná romantická komedie má ukazovat – žádné překvapení, neoblíbíte si postavy a díváte se na nekonečnou řadu rom-kom-klišé. Celkově tedy jasná ztráta času.

Šesterčata (2019)

Jak název již nekreativně napovídá, snímek vypráví příběh o nastávajícím otci, který se dozví, že brzy se mu nenarodí jen jedno či dvě děti, ale bude jich rovnou šest. Otce hraje Marlon Wayans, herec známý pro svou komediální kariéru.

Jak už z nejrůznějších komedií známe, hraje Wayans hned několik dalších filmových postav. Kritiky (a i diváky) však svou vícepostavní prací neohromil. Někteří poznamenali, že vtipy prostě nebyly vtipné, zatímco jiní rovnou řekli, že se nejvíce smáli až u titulků, protože věděli, že ten film je konečně u konce.

Drive (2018)

Drive z roku 2018 chce být oslavou indické filmové tvorby, ale skončí jako plytká, levná napodobenina velkorozpočtových hollywoodských trháků, jako je například „Rychle a zběsile“. Přehnaný, až absurdní, zdlouhavý a strašně dlouhý film „Drive“ je vnímán jako absolutní Bollywoodský průšvih, a to i pro ty, kteří hluboce oceňují tyto barevné indické filmy.

Největší chyták je, že se tento film jmenuje stejně jako snímek z roku 2011 „Drive“ s Ryanem Goslingem – ten je totiž opravdu dobrý, přičemž ten indický pouze zklame. Čeští sledovatelé poskytly snímku z Indie něco přes 40 %, ale na Rotten Tomatoes se dokonce jedná o film, kde se kritici shodli na 0 %.

 

Zdroj: