Falešnice Soňa z Ulice vzbudí romantické city v Prokopovi a zabydlí se v domě u Peška

Falešnice Soňa z Ulice vzbudí romantické city v Prokopovi a zabydlí se v domě u Peška
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soni Čechové se hned tak nezbavíme, o tom svědčí ukázky z nejnovějších dílů. Nejenže si do školy v Ulici dotáhne svého vypečeného synka, navíc ještě vzbudí romantický zájem v Prokopovi a pronajme si garsonku jen krůček od Magdy, aby jí mohla dál znepříjemňovat život.

Soňa se začne „scházet“ s Prokopem

Magdina válka s dnes už bývalou zástupkyní se naplno rozjíždí. Poté, co ji Soňa vydávající se za Adélu Dostálovou dostala do potíží přes sociální sítě, se na ředitelskou pozici vrací Irena Landová (Kateřina Holánová). Ta se totiž domnívá, že pokud Magdu uklidí z vedoucí pozice, kouzelně vyřeší všechny její kauzy. Akorát tím však dokáže nedůvěru v Magdiny (Veronika Čermák Macková) schopnosti a nahraje do karet Soně, která využije příležitosti k ještě většímu sblížení s kolegou Prokopem (Ondřej Studénka).

Mezi Soňou a Prokopem to zajiskří, ale bude to upřímné?
Mezi Soňou a Prokopem to zajiskří, ale bude to upřímné? | Zdroj: TV Nova

Ačkoli v předchozích rozhovorech herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková prohlašovala, že jestli se vdaná Soňa začne poohlížet po jiném vztahu, bude to zaručeně s novou postavou, teď je vše jinak. Scenáristé evidentně sledují vlastní plány a hodlají v Prokopovi vzbudit romantické city k ženě, kterou zbytek školy nesnáší.

Ani sesazením Magdy z postu ředitelky však problémy působené Soňou neskončí. Kazit vzduch začne také v Peškově domě, kde si pronajme garsonku jakožto novou pracovnu. K Magdině smůle se tak stane její škodolibou sousedkou. Navrch se postará, aby na uliční gymnázium přestoupil její nezvedený syn Erik (Adam Seidl), za něhož ustavičně žehlí nějaké průšvihy. Mladík brzy způsobí malér, který neodhalí nikdo jiný než Magda.

Soňa má vždy něco za lubem a nikdy není nudná

Lucie Vondráčková je součástí hereckého týmu Ulice několik měsíců a užívá si tamní příjemnou atmosféru i spolupráci s kolegy. „Všechno perfektně klape, samí profíci okolo, nikdo se na nikoho nemračí, nikde žádná Soňa… Prostě snové místo na práci. Ten náš učitelský kolektiv je moc hezky rozepsaný. Magda je reformátorka, Eddie velký pohodář, Irena správná ředitelka, Otík v neustálém boji s maximalistkou Soňou a charismatický Prokop to všechno sleduje a hledí si svého. Fajn kabinet. Sedli jsme si jak správné puzzle.“

O co asi půjde tentokrát?
O co asi půjde tentokrát? | Zdroj: TV Nova

Dnes už asi není tajemstvím, že spousta diváků příchod herečky a zpěvačky do seriálu příliš neocenila. Ještě více začali protestovat, když jim záhy došlo, co je postava Soni Čechové zač. Někteří si ale pochvalují, že právě díky ní se v Ulici děje něco zajímavého. Jak říká její představitelka, i když je Soňa nekonfliktní a v klidu, vždy má něco za lubem. Nudná není nikdy, a právě proto Lucii Vondráčkovou baví. „V každém pracovním kolektivu se nějaká taková Soňa najde. Za každou cenu vše podle pravidel, stoupá nahoru, usmívá se, a přitom jen škodí. Ale jinou cestu nepřipouští a nerespektuje… Musí být peklo s někým takovým pracovat. Myslím, že momentálně je nejspíše nejnenáviděnější osobou celého seriálu. Je to trošku změna po všech těch pohádkových postavách, které jsem měla možnost hrát, ale herecky naprostá delikatesa. Ovšem diváci ji prokoukli daleko dříve než ostatní postavy v seriálu, které se kolem Soni pohybují. Jsou velmi pozorní a nic jim neunikne.“

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova