Bude Sára někdy dobrou hospodyňkou a manželkou?

Bude Sára někdy dobrou hospodyňkou a manželkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dan je do Sáry pořád naplno zamilovaný. Sára určitě není jako vystřižená z časopisů o správných hospodyňkách a kuchařkách, přesto má své kouzlo. Tím dříve učarovala Ričimu a později i Danovi.

Jenže zatímco Riči s teplou večeří od Sáry nejspíš nikdy nepočítal, u Dana je to jiné. Naučí se Sára někdy vařit a bude Danovi dobrou manželkou?

Sára by se nejraději jen bavila, ale zodpovědnost žádná 

Sářino dospívání nebylo procházkou růžovou zahradou. Kvůli matce alkoholičce a jejím novým nápadníkům šla raději bydlet do domova. Tam se poznala s Aničkou, ke které utekla při první lepší příležitosti. Už chtěla žít jako dospělá, to znamená bez dozoru dospělých, a tak jí Anička nabídla azyl a později pro ni v bistru sehnala i práci. Jenže Sára Turková si život představovala o něco růžověji. Míchání pomazánek proto často prokládala návštěvou různých castingů, aby se z ní mohla stát herecká hvězda světového formátu. Jenže castingy pořád nevycházely a ona v bistru potkala Dana.

Daleko častěji Sára ve svém životě naráží na tvrdou realitu. Neexistuje rychlá sláva ani rychle vydělané peníze. Normální život, kdy je potřeba zaplatit všechny složenky, je vlastně docela nudný. A nudný je někdy i Dan, který si místo toho, aby s ní šel pařit, bere brigády navíc.

Když je adrenalinu až příliš, je pro Sáru lákavé i bezpečí vedle Dana

Sára se s Danem cítí v bezpečí, Zdroj: TV Nova

Se snahou každodenní šeď maličko oživit, se Sára vrhla do nebezpečného obchodu s kradenými telefony. Samozřejmě, že to prasklo a Sára může být jenom ráda za to, že pomatený Riči Aničce neublížil. Když hrozilo, že si půjde sednout, ukázal se být i dříve nudný Dan, tím nejlepším bezpečným přístavem. Ale na jak dlouho?

Nedávno je Anička pozvala k sobě na večeři. Měla svíčkovou a Sáře navrhla, že ji svíčkovou také naučí. Sára tomu ale nevěnovala příliš pozornosti. Vypadá to, že bude muset Dan ještě nějakou dobu žít na čínských polívkách. Po tom, co Sára půjde pracovat do divadelního baru, navíc přijde také o saláty, bagety a pomazánky, které sem tam nosila Sára z bistra. 

Zdroj článku:
  • Autorský text