Je už Lumír po smrti Světlany připraven na novou lásku?

Je už Lumír po smrti Světlany připraven na novou lásku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od doby, co Lumír ztratil Světlanu, ho už okouzlilo pár žen. Jedinou jistotu měl však v kamarádce Ingrid a nikoho dalšího si do života tak snadno nepustil. Díky sympatické hospodské Kateřině by se ale mohlo konečně všechno změnit k lepšímu.

Ingrid je dobrá kamarádka, ale nic víc

Po smrti Světlany si Lumír prošel peklem. Musel být oporou Lexíkovi, který nechápal, kam jeho maminka zmizela a proč se už nevrátí. Naštěstí měl Lumír podporu ve svých příbuzných a přátelích. Také Ingrid se přestěhovala z Málkova, aby mohla Nyklovým podat pomocnou ruku. S její přítomností se vše postupně zlepšilo a Vilma si začala malovat, jak spokojený bude mít Lumírek život po boku tak úžasné ženy, jako je Ingrid. Dlouho se nedokázala smířit s faktem, že mezi těmi dvěma nikdy nic nebylo a nejspíš už ani nebude. Jsou pouze přáteli a spolubydlícími, kteří si výborně rozumí, ale nic romantického se mezi nimi neodehrává.

Krásná Diana zlomila Lumírovi srdce

Ne že by snad Ingrid nikdy neprojevila zájem o, řekněme, intimní sblížení. Lumír v ní ale zkrátka nevidí partnerku do postele, jen skvělou a spolehlivou kamarádku do nepohody. Navíc mu hlavu zamotala Diana Rytířová, jež ho pomohla vytáhnout ze stesku po Světlaně a snad mu také jeho zesnulou manželku v lecčem připomínala. Diana byla koneckonců atraktivní dáma v nejlepších letech, elegantně se oblékající, schopná a inteligentní. Navíc pracovala na radnici. Lumír doufal, že by mezi nimi mohlo vzniknout hlubší pouto, ale ona jeho city bohužel neopětovala.

Diana Lumírovy city neopětovala, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Štěnice v posteli – drobná nepříjemnost, nebo znamení?

Zdálo se, že pro Lumíra není naděje. Z osamělosti byl nakonec už tak zoufalý, že se po vzoru Ingrid odhodlal k založení profilu na seznamce. Tam potkal své další životní omyly – upovídanou Jarušku a zlatokopku Karinu. Jakkoli se cítil připraven na nový vztah, s těmihle dvěma ho rozhodně budovat nechtěl.

Když to čekal nejméně, štěstí se na něj přece jen usmálo, a to v podobě Kateřiny Dubovské. S paní hospodskou si navzdory máminým výhradám báječně rozumí. Spojuje je zájem o přírodu i podnikání. Kdykoli se ale skutečně sblíží, pokaždé jim to něco překazí. V nové sezóně spolu skončí v posteli, jenže budou mít nečekané spolunocležníky – štěnice!

Zdroj článku:
  • Autorský text