Bude se Irena Landová vdávat?

Bude se Irena Landová vdávat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Irena Landová prošla v Ulici řadou proměn. Na začátku byla ambiciózní učitelkou, která usilovala o ředitelské křeslo. Později se proměnila v přísnou a úzkoprsou ředitelku. Také se zamilovala do Prokopa a jednu dobu nenáviděla Magdu. Teď to vypadá, že se její vztah ke kolegům výrazně zlepšil a také její osobní život jen kvete. Bude se Irena vdávat? 

O partnerovi Ireny Landové toho moc nevíme 

I když toho o partnerovi Ireny Landové moc nevíme, vypadá to, že právě on Ireně pomohl přenést se přes zradu, kterou pro ni přichystala Magda. Ta jednu dobu byla její vrbou a poslouchala Irenu, když se jí svěřovala o svých citech k Prokopovi a zároveň se scházela a spala s Prokopem. Magda to hrála na dvě strany, ostatně to jí jde více než dobře.

Mirek by o dvojí tváři Magdy mohl vyprávět. A své ví i diváci, kteří prokoukli pod rádoby nevinnou a vždy správnou masku Magdy. Není divu, že důvěra Ireny byla tímto zrazena a ta si musela k Magdě opět hledat cestu. Pomohlo jí v tom i seznámení s jejím novým partnerem, který pracuje mimo školství. Potkala ho zrovna v době, když zpracovávala Prokopovo odmítnutí. Teď to vypadá, že ji partner požádá o ruku. 

Magda to hrála před Irenou na dvě strany, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Říká se, že kdo se směje naposled, ten se směje nejvíc. A platí to i u Ireny a Magdy. Zatímco Magda oplakávala svou zničenou svatbu, Irena Magdě vesele a detailně líčila záměry svého partnera ohledně žádosti o ruku.

Závoj, který dala Irena Magdě teď využije Irena 

Postava Ireny Landové přitom může být divákům velmi sympatická už jen tím, jak k věcem přistupuje. Je to silná osobnost, která se nehroutí z odmítnutí a k funkci ředitelky školy přistupuje velmi zodpovědně. Lidi si nepouští moc k tělu, ale i to má své důvody. Přes všechny neshody, které s Magdou zažila, jí byla ochotná dát další šance. Dokonce jí přinesla svůj závoj. Ten ale nakonec využije spíše ona sama. 

Zdroj článku:
  • Autorský text