Dočkáme se v Ulici návratu Jany za Brunem?

Dočkáme se v Ulici návratu Jany za Brunem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bruno zůstal v Coolně jako kůl v plotě po tom, co ho opustila Jana. S tou nejprve podvedl svou Dorku, jenže pak toho na Janu bylo doma příliš a opět se rozhodla vzít nohy na ramena. Zdalipak se za Brunem vrátí, to je ve hvězdách!

Bruno s Janou tvořili hezký pár

Bezesporu patřili mezi nejkrásnější páry v Ulici. Bruno s Janou začal chodit ne dlouho po tom, co exoticky vypadající Jana přijela s Rozinou z Ameriky. Coolna byla centrem všeho dění a tam se s Brunem seznámili. Měli se rádi, ale byli každý jiný.

V té době už Jana vydělávala tím, že sdílela svůj život na sociálních sítích. To se však Brunovi nelíbilo. Chvíli to Janě toleroval, zástupy zvědavých fanoušků na internetu však později neskousl. Vadilo mu, že Janě vůbec nepřipadá divné s neznámými lidmi sdílet svůj soukromý život, a tak se s ní rozešel. Chvíli na sebe byli naštvaní, pak si ale uvědomili, že mohou být dobrými kamarády.

Sára Affašová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jana se zapletla s Hejlem, Bruno si našel Dorku

Jenže být kamarádem je jedna věc, když se však pořád navzájem milujete, nemůže vzájemné kamarádství dopadnout nikdy dobře. Své o tom ví studentka Dorka, která jednu dobu s Brunem chodila. Ani Jana nebyla sama, chvíli to jiskřilo mezi ní a Jardou Hejlem, který ji krátkodobě zaměstnal, bral ji s sebou na firemní akce a pomohl jí zbavit se jejího bývalého šéfa, který Janu vydíral.

Tuhle vášeň však Jarda ustál a Jana zůstala sama a se zlomeným srdcem. Když se pak dozvěděla, že její kamarád Bruno někoho má, nemohla si pomoct, cítila se velmi zklamaně. A tak to ty dva k sobě opět přitáhlo jako magnet. Když už ale Jana skončila s Brunem v posteli a dozvěděla se to i Dorka, která se s Brunem okamžitě rozešla, zařadila Jana zpátečku.

Opět se totiž v životě cítila zmateně a potřebovala změnit prostředí. Jednu dobu chtěla, aby jel Bruno do zahraničí s ní. Ten však měl v Ulici nějaké závazky, a navíc přišel na to, že s ním Jana manipuluje. A tak se zase rozešli. Co myslíte, objeví se Sára Affašová v Ulici znovu?

Nebo si scénáristé pro Bruna připravili novou lásku? A kdo to bude? Ze zahraničí se nedávno vrátila Bára, jenže ta má Frantu... Bruno má teď ale nejvíc práce se svou sestrou Karlou, kterou právem podezřívá z nevěry.

Zdroj článku:
  • autorský text