Anička se plete, do čeho nemá. V podstatě dá Frantu a Skyler dohromady

Anička se plete, do čeho nemá. V podstatě dá Frantu a Skyler dohromady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podlehl by vůbec Franta kouzlu Skyler, kdyby ho Anička neustále nepřemlouvala, aby se svou bývalou přítelkyní trávil víc času? Bez Chrise je Skyler možná osamělá, ale to ještě neznamená, že by jí Anička měla dohazovat k rozptýlení zrovna Františka, nebo ano?

Anička ponoukala Frantu, aby dělal Skyler společnost

Po odjezdu Chrise do Amsterodamu se Skyler a Franta pochopitelně cítili osaměle. Navíc jim připadalo, že selhali. Nic nevycházelo podle jejich představ. Kterého starostlivého rodiče by ostatně těšilo, že s ním jeho dítě nechce být? Frantovi se navíc stýská po Báře, o to je pro něj tohle období těžší.

Když ho tedy Anička začala usilovně přemlouvat, aby Skyler rozveselil a třeba vytáhl někam ven, vlastně se ani moc nebránil. Tak nějak si tady zbyli a Skyler, jak Anča nezapomněla poznamenat, v Praze nikoho jiného nezná. Franta se tedy uvolil zajít k ní, poklábosit s ní u vína a zavzpomínat na Chrise. Následně ji pozval na koncert nevšední kapely, která by se jí mohla líbit. Ten se nakonec nekonal, protože si bubeník zlomil ruku, ale není důvod zahodit příjemný večer, pravda? Franta a Skyler si zašli do Coolny na pivo a příjemně si popovídali – jak jinak než o Chrisovi.

Odjezd syna Frantu se Skyler také hodně sblížil. Zdroj: TV Nova

Jak to dopadá, když si Anča přestane hledět svého?

Kdyby se však Anička nešťourala ve věcech druhých lidí a nesnažila se řídit jejich životy, Franta by zřejmě Skyler na žádný koncert nezval, nešel by s ní do Coolny a nemusel by později čelit jejímu vášnivému polibku. Ačkoli se včas vzpamatoval a odešel, Skyler mu do hlavy zasela semínko pochybností, zmatku a touhy. Pak už to vzala pevně do vlastních rukou – pozvala Františka na oběd a slíbila, že mu uvaří výbornou koprovku. Takovou, jakou dělává Anička! Jenže omáčka se jí absolutně nepovedla a jen ji utvrdila v tom, že je k ničemu. Neumí uvařit, nezvládne se ani starat o vlastního syna, proto s ní Chris nechce být.

Její nešťastné řeči ve Frantovi vzbudily soucit i ochranitelský instinkt. Utěšil Skyler a políbili se, načež skončili v posteli a dílo bylo dokonáno.

Tušila Anča, že nepřímo dopomůže k tomuhle? Zdroj: TV Nova

No, teď alespoň Skyler nebude smutná

Když odcházel od Skyler, potkal František na ulici – hádejte koho! Samozřejmě zvědavou Aničku. Hned začala vyzvídat, jestli se náhodou nestavoval za Skyler. Rozpačitý mladík, v němž se pomalu probouzely výčitky, nesoustředěně přikývl.

Skyler ho pozvala na oběd. To je od ní hezké, prohlásila Anička. A co vařila? Koprovku? A co se jí na ní nepovedlo? Padala z ní jedna otázka za druhou a František si nepřál nic jiného než se propadnout do země. Snažil se vymluvit, že spěchá domů, aby se mohl učit, ale Anička šťourala dál. Navíc ho pochválila, jak je hodný, že Skyler navštívil. Určitě byla ráda a aspoň už nebude tak smutná. „Občas za ní zajdi,“ domlouvala synovi, „ať si nemyslí, že je tady tak sama.“

Žádný strach, Aničko. Tohle si teď Skyler určitě nemyslí. Spíš kuje pikle, jak by si Františka mohla přitáhnout ještě těsněji a definitivně se zbavit jeho současné přítelkyně Báry.

Zdroj článku:
  • Autorský text