Ulice: Dají se Lumír s Ingrid nakonec dohromady? Lumírovo chování ke Kateřině tomu nasvědčuje

Ulice: Dají se Lumír s Ingrid nakonec dohromady? Lumírovo chování ke Kateřině tomu nasvědčuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Trvalo dlouho, než se dali Lumír s Kateřinou dohromady. A když už si i Alex začíná na Kateřinu zvykat, najednou má všechna ta vzájemná snaha přijít nazmar. Eva ve 4374. dílu oznamuje Milošovi, že ji teď bude mít doma každý den. Skyler se snaží zmanipulovat Frantu, aby s ní rychle odjel za Chrisem.

Skyler přijde za Františkem, aby mu oznámila, že už to bez Chrise nemůže vydržet, a proto se za ním chce vydat co nejdříve. František se ji snaží přesvědčit, ať počká na něj. Přivítá se jen s Bárou, stráví s ní víkend a potom můžou vyrazit. To se však Skyler vůbec nelíbí.

Do toho zavolá Bára, Franta to zvedá a jde si s Bárou popovídat vedle. Do Skyler vjede žárlivost a Františka začne provokovat dvojsmyslnými narážkami. Cítí se ukřivděná, a tak mu oznámí, že v pátek pojede za Chrisem sama, ať si to František udělá, jak chce. Franta se nechá zviklat Skyleřinou manipulací a ještě před jejím odchodem jí řekne, že to zkusí s Bárou nějak zařídit. A tak ještě ten samý večer, kdy se František s Bárou přivítají, Franta Báře oznamuje, že se chce zítra vydat se Skyler na týden do Amsterdamu. To Báru samozřejmě naštve. 

Skyler, Franta a Chris
Zdroj: TV Nova | Skyler, Franta a Chris

Eva si připravuje pole, aby mohla Milošovi říct, že dala výpověď v práci. A jde na to svým ojedinělým způsobem. Nejprve mu vynadá, že chce odjet do Amsterdamu, aby mohl okukovat Justine, a potom přidá další výčitku na účet Dity, kterou Miloš podle ní taky uhání.

Miloš nerozumí tomu, proč Eva tak vyšiluje. A to je pro ni ten správný čas, aby se na oko omluvila, zesmutněla a řekla Milošovi, že se tak chová kvůli tomu, že je bez práce. Šéf s ní otřesně zacházel a ona si přece takové chování po těch letech dřiny nezaslouží. A vlastně se ani nehodí, aby dělala servírku, když je teď Miloš podnikatel a má vlastní firmu. Miloš jí to spolkne i s navijákem a nějaké návrhy, že jí najdou jinou práci, jsou zbytečné. Eva mu děkuje, chválí ho, jak je skvělý, a že mu teď bude dělat teplé obědy i večeře. Celému představení přihlíží Anička a jen se tomu potutelně směje. 

Vilma je zvědavá, co se stalo mezi Lumírem a Kateřinou. Ne že by byla z jejich rozchodu nějak smutná, Kateřinu opravdu nemá ráda, ale nerada vidí Lumíra nešťastného. Lumír jí nechce vysvětlovat žádné podrobnosti, řekne jí jen, že se k sobě s Kateřinou prostě nehodí. Nemá vůbec náladu se mámě svěřovat a hlavně ve Vilmině případě platí čím méně informací, tím lépe. Vilma se však pídí po důvodech a přirozeně dojde řeč na Ingridin odjezd.

Vilma samozřejmě moc dobře věděla, že to takhle dopadne. Paní Dubovská je rozvracečka celé jejich rodiny. Ingrid se zbavila, a protože jí to Lumír vyčetl, poslala ho k vodě. Vilma v tom má zkrátka jasno. I Lumír si, zdá se, stojí za svým. Náhodou se s Kateřinou potkají před hospodou, a tak se neplánovaně dají do řeči. Kateřina se Lumírovi snaží vysvětlit, jak se cítí, ale nazpátek se jí dostane jen Lumírův postoj proti ní - má Ingrid rád a patří do jeho rodiny. 

Vilma pomlouvá Kateřinu
Zdroj: TV Nova | Vilma pomlouvá Kateřinu
Zdroj článku:
  • Autorský text