Ulice: Jaká další rána čeká na Františka? Naštěstí je tu záchrana v podobě Aničky

Ulice: Jaká další rána čeká na Františka? Naštěstí je tu záchrana v podobě Aničky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4320. díl Ulice přinese spoustu kotrmelců. Hlavně kvůli Skyler se v nich zamotá František, kterému Justine s Jean-Claudem oznámí, že odvezou Chrise do Amsterdamu. Motat se budou i Luděk s Vandou. A to ve svých vlastních teoriích, jak se Evžen s Blankou chtějí Vandy zbavit.

Franta dostane obrovský strach, že přijde o syna. Justine s Jean-Claudem ho navštíví, aby mu oznámili, že si odvezou Chrise domů do Amsterdamu a budou se o něj starat. Jsou krajně zklamaní z toho, jaký Skyler vede život. Její nestálost a neschopnost se usadit a starat se řádně o syna, jak by měla, ovlivňují právě Chrise. Ten má potíže v kolektivu, je nezvladatelný, rozbíjí hračky a ve škole má velmi špatný prospěch. 

Adam dorazí na zubní prohlídku k Blance. Dlouho totiž na žádné nebyl, a tak si ho chce Blanka vzít do parády. Ta ale dorazí později kvůli Evženovi, ale Adamovi řekne, že ji zdržela máma. Kousek pravdy na tom je, protože Marie přišla za Blankou na návštěvu, a navíc bez ohlášení. A stejně jako Kristýna se zrovna trefí do okamžiku, kdy jsou Blanka s Evženem v ložnici. Adama se prozatím ujímá sestřička Jarka. Adam je z ní celý nesvůj, ale vedou spolu příjemný rozhovor, ze kterého vyplyne i tykání. 

Sestřička Jarka, Zdroj: TV Nova

Evžen oznamuje Vandě zvýšení nájmu. Ta to přijme s noblesou jí vlastní a téměř zavře Evženovi dveře před nosem. Vanda to rozhořčená, a ještě za tepla hlásí Luďkovi, což je voda na jeho mlýn. Luděk z toho udělá kauzu – jak se zbavit Vandy. Zajímá se, jestli Evžen zvyšuje nájem všem. Vanda sice neví, ale když jí Luděk řekne, že se k sobě Evžen s Blankou vrátili a že se jí tímto způsobem jistě chtějí zbavit, odkývá mu to. Ostatně jako všechno, co je proti Evženovi, Blance a její rodině. 

Miloš je very happy, že vidí Justine. Napsal pro ni totiž báseň. Odchytne ji před hospodou a báseň jí rovnou odprezentuje. Justine zůstane naprosto omráčená a téměř beze slova. Řekne mu pár zdvořilostních frází, kterým Miloš stejně nerozumí, ale i tak ho těší s ní mluvit. Justine ho zve, aby se připojil k ní, Aničce, Frantovi a Jean-Claudovi v hospodě, ale Miloš odmítá a s dětskou radostí se odporoučí. Justine se básní pochlubí Anče a Frantovi a ti se nestačí divit. 

Franta se odmítá Chrise vzdát a po dohodě s Aničkou oznamuje Justine a Jean-Claudovi, že se o něj se Skyler postarají v Čechách. Ani jednomu z prarodičů se to nelíbí. Anička se však za Frantu i Skyler zaručí a s výchovou jim pomůže, a tak oba nakonec svolí. Samotné dceři však ani trochu nevěří, a tak Jean-Claude apeluje na Frantu, že má Chrise na starost a že se na něj spoléhá. Frantovi spadne obrovský kámen ze srdce. Neumí si představit, že by mu syn znovu zmizel a kdo ví, jak často by ho mohl vídat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text