Že by se Magda z Ulice dočkala náhradní svatby?

Že by se Magda z Ulice dočkala náhradní svatby?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Mirkem to Magdě její vinou nevyšlo. Těžko však soudit, zda to byla skutečně vina nebo prostý osud, který svedl Magdu s Prokopem znovu dohromady. Jejich vzájemná láska se dočkala naplnění. Bude mít Magda nakonec náhradního ženicha? Ve 4278. dílu z nich radost a touha jednoho po druhém jen čiší.

Vilma se těší na velkolepou oslavu svých narozenin. Před Lumírem ale dělá jakoby nic, protože jemu ani sobě nechce zkazit překvapení. Lumír jí totiž chystá tajnou oslavu, a tak s ním hraje jeho hru. Vilma je však úplně vedle. Tu kytku, kterou viděla u Lumíra, a to špitání mezi ním a ostatními členy rodiny, totiž nepatří jí a jejím narozeninám, ale Lumírovým přípravám na schůzku s Kateřinou. Ještěže se Anička přijde Lumíra zeptat, jestli se večerní oslavy může také zúčastnit. Jak z toho Lumír vybruslí? 

Prokop randí s Magdou a velice si to užívají. Motýli v břiše, tajné schůzky v kabinetu, u Magdy v bytu. Láska a touha je u nich na vrcholu. A oběma to jen a jen prospívá. Oba mají jiskru v očích a oba se těší na každou další chvilku, co stráví spolu. Ostatní v Magdině okolí si však myslí, že se Magda potýká s depresemi, Tomáš ji rozebírá, vrtá do ní, ale Magda zarputile mlčí. Později ji Prokop navštíví, plný nedočkavosti a radosti, že ji znovu vidí. V posteli, ve vzájemném objetí se spolu domluví, že to chtějí oznámit ostatním. 

Gábině se přitěžuje. Prožívá vynucenou menopauzu, kterou jí doktoři de facto naordinovali operací. Snaží se však i přes nepříjemné stavy pracovat a plnit závazky. Vůči Sabine, vůči švadlenám, vůči Veronice. Závazek vůči svému zdraví, respektive léčení nemoci, neplní vůbec.

Veronika se jí snaží domluvit, ať si jde odpočinout, ale Gábina to odmítá. Doma na ni totiž padají chmury a deprese. A to se vzápětí potvrdí, protože ji přijde navštívit její matka a utrousí několik nepatřičných poznámek, které si Gábina vezme velmi osobně. I veškeré Jirkovy nápady a jeho snahu o její rozveselení nezvládá, nechce nic z toho, co jí nabízí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text