Bedřich chce splnit Alici sen, ale musí být bez něj. Jakub se zase o Karlu nechce dělit. Zapeklité vztahy v Ulici

Bedřich chce splnit Alici sen, ale musí být bez něj. Jakub se zase o Karlu nechce dělit. Zapeklité vztahy v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě než Věra Marečková dorazí do Coolny, Jakub se snaží poděkovat Brunovi za varování a chce se s ním usmířit. Místo podání ruky by si však Štěpánek zasloužil pořádný pohlavek, což jsou také Brunovy myšlenky. Pohlavků by se ve 4255. dílu dalo rozdat víc.

Lumír spřádá s pomocí přátel velkolepý plán na udolání Kateřinina srdce. Naláká ji na výlet s Drozdy, kde se jí chystá vyznat svou lásku k ní. Když už je téměř ruka v rukávu a vše dohodnuto, vstoupí mezi ně bláznivá Jaruška a pozve se na výlet místo Kateřiny, která ji svou roli ráda přenechá. Tomu se říká nešťastná shoda náhod. 

Poslední tajná milenecká schůzka Karly a Štěpánka dopadla hysterickou scénou. Ne však z Karliny strany, jak by se od ženy, která podvádí svého manžela, očekávalo. To Jakub se cítil ukřivděný a snad i podváděný. Rozohnil se na Karlu a vybral několik velmi nevhodných přirovnání a od té doby se Karle neozývá nebo jí jen stroze odpoví. A tak si Karla přijde pro odpověď na otázku, co se děje, za Jakubem domů. Štěpánek se s ní nejprve odmítá bavit, ale nakonec úplně obrátí a přizná se Karle, že se jí neozýval, protože se styděl za to, jak se k ní posledně choval a že ji miluje. Karla se na něj dívá jako na zázrak, ale nejsou to jen jeho prázdná slova a intriky? 

Z Alice budou padat všemožné otázky, protože hledá vysvětlení, proč zrovna s ní nechce mít Bedřich dítě, když třeba s Jindrou si Ladu před pár lety pořídil. Bedřich se proto musí přiznat, že i s Jindrou se jednalo jen o náhodu a do plánování dítěte ho Alice nedonutí, i když ji má rád. Bedřich se s tím svěří Aničce a z jejich rozhovoru vyplyne skutečnost a Bedřichovo uvědomění si, že by Alici bylo lépe s jiným mužem, který jí splní její sen. Tuto variantu dokonce nabídne i samotné Alici, kterou Bedřichova nabídka zvedne akorát tak ze židle. 

Sára za první zásilku věcí na uschování od Ričiho dostane slušně zaplaceno a k tomu ještě obdrží pozvání do klubu. To Sára nejprve odmítne kvůli Danovi, ale ten chce nakonec strávit večer ve svém bytě kvůli nalezené kočce, a tak se Sára rozhodne do klubu jít. Riči změnil taktiku a chce si Sáru podmanit jiným způsobem, než od něj Sára zná. Je pozorný, milý, chápavý, a dokonce i okouzlující. Nezbyde nakonec Danovi z celého manželství jen ta kočka?

Zdroj článku:
  • Autorský text